Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubomorni ispadi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba ljubomora u nekim granicama je ok, al cesto postaje problem uzrokovan nedovoljnim povjerenjem. pokusaj mu pokazat ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-08, 10:04   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,613
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu
Re: Ljubomorni ispadi...

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
ljubomora u nekim granicama je ok, al cesto postaje problem uzrokovan nedovoljnim povjerenjem. pokusaj mu pokazat da ti moze virovat... to je malo zafrkana stvar u vezama, sretno.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 12:34   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,629
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ne bih nikome tolerirala ljubomorne ispade u javnosti.....o tome možemo raspraviti nasamo. Nisam imala neke ispade niti sam ih doživjela
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 13:20   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,716
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Nikad nisam imala ljubomorne ispade pred nekim, priznajem dok smo sami ja i on , da jesam ali u normalnoj granici... Normalno je biti ljubomoran ali nikako ne priznajem posesivnu ljubomoru koja moze uciniti svasta!
Star 12-04-08, 13:23   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 833
Moneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: trance_girl7 Pogledaj Poruke
Jel trpite ljubomorne ispade vaše druge polovice i kako reagirate na njih? Mene osobno to užano iritira... U početku mi bude drago jer vidin da se dečko na taj način brine za mene i da mu je stalo do mene, al posli mi to počne užasno ić na živce jer postane nepodnošljivo... Zanimaju me vaša mišljenja i vaši kriteriji u vezi šta se tiče ljubomore!!!
problem, jest.
daj mu do znanja da te to smeta, i reci mu koliko te to smeta.
daj mu do znanja da može imati povjerenja u tebe.
ako ne upali, kidaj na lijevo..
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:56   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
problem, jest.
daj mu do znanja da te to smeta, i reci mu koliko te to smeta.
daj mu do znanja da može imati povjerenja u tebe.
ako ne upali, kidaj na lijevo..
Pa ja san već to njemu dosta puta rekla, al on je jednostavno takav i dalje ima neke takve ispade, ne u društvu, al meni uvik nešto prigovara... Kao na temu mog oblačenja, ako obučen neku otvoreniju majicu ili minicu odma je ono živčan i priča priče kao "šta tebe drugi imaju gledat?!" i tako neke stvari...
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 16:00   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,015
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Daj mu vremena... ja sam prve tri godine bio full ljubomoran na svaki kurac..mislim da ne može nitko biti gori od mene..al onda me nekako prošlo ali sada je ona ljubomorne i sad se pila jer nisam ljubomoran,misli da mi je manje stalo...ali nije istina nego smo samo malo odrasliji
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 16:31   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Daj mu vremena... ja sam prve tri godine bio full ljubomoran na svaki kurac..mislim da ne može nitko biti gori od mene..al onda me nekako prošlo ali sada je ona ljubomorne i sad se pila jer nisam ljubomoran,misli da mi je manje stalo...ali nije istina nego smo samo malo odrasliji
Zahvaljujem doktore!!!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 16:56   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-04-08
Poruka: 6
ze roberto se izdvaja iz mase

Moja skvo je pomalo ljubomorna.Ja nisam jer joj jednostavno vjerujem.
ze roberto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 17:04   #19 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Svi smo mi ljubomorni, samo na različite načine to pokazujemo.

Ne znam koliko ste zajedno ali s vremenom se gradi povjerenje
i stvarno nema smisla za nekakvim ispadima i prigovaranjima.

Ne znam točno zbog čeka je tvoj dečko takav, al pretpostavljam
da se boji da će te izgubit i da ćeš se otet njegovoj kontroli.
Ti najbolje znaš situaciju i sama procjeni, kako ti ispadi utječu na
vaš odnos.

Mene malo čudi da dečko ne reagira i ne mijenja svoje ponašanje
kad si mu rekla da ti smetaju njegovi ispadi i stalno prigovaranje.
Ako te voli, trebao bi to shvatit malo ozbiljnije.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 17:09   #20 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,935
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ljubomora je sastavni dio ljubavi. Stvar je samo nacina na koji mi tu ljubomoru pokazujemo. Neki agresijom, napadima i kojekakvim glupostima. A neki se razgovorom s partnerom pokusavaju smirit i rijesit tog ruznog osjecaja. Mislim da je ovo zadnje najbolji nacin. posesivnost koja je rezultat patoloske ljubomore po meni je problem koji nije lako rijesiti. I to je stvar koju ne podnosim. Ako ti decko ili cura ne da disati, to vise nije ljubomora nego posesivnost ili nedostatak povjerenja. I onda to iziskuje kojekakve korekcije te veze.
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111