| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubomorni ispadi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba ljubomora u nekim granicama je ok, al cesto postaje problem uzrokovan nedovoljnim povjerenjem. pokusaj mu pokazat ... |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Ne bih nikome tolerirala ljubomorne ispade u javnosti.....o tome možemo raspraviti nasamo. Nisam imala neke ispade niti sam ih doživjela
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,716
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Nikad nisam imala ljubomorne ispade pred nekim, priznajem dok smo sami ja i on , da jesam ali u normalnoj granici... Normalno je biti ljubomoran ali nikako ne priznajem posesivnu ljubomoru koja moze uciniti svasta!
__________________ ♥ |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
daj mu do znanja da te to smeta, i reci mu koliko te to smeta. daj mu do znanja da može imati povjerenja u tebe. ako ne upali, kidaj na lijevo..
__________________ You only live twice | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... Pa ja san već to njemu dosta puta rekla, al on je jednostavno takav i dalje ima neke takve ispade, ne u društvu, al meni uvik nešto prigovara... Kao na temu mog oblačenja, ako obučen neku otvoreniju majicu ili minicu odma je ono živčan i priča priče kao "šta tebe drugi imaju gledat?!" i tako neke stvari...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,015
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Daj mu vremena... ja sam prve tri godine bio full ljubomoran na svaki kurac..mislim da ne može nitko biti gori od mene..al onda me nekako prošlo![]() ali sada je ona ljubomorne i sad se pila jer nisam ljubomoran ,misli da mi je manje stalo...ali nije istina nego smo samo malo odrasliji![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Svi smo mi ljubomorni, samo na različite načine to pokazujemo. Ne znam koliko ste zajedno ali s vremenom se gradi povjerenje i stvarno nema smisla za nekakvim ispadima i prigovaranjima. Ne znam točno zbog čeka je tvoj dečko takav, al pretpostavljam da se boji da će te izgubit i da ćeš se otet njegovoj kontroli. Ti najbolje znaš situaciju i sama procjeni, kako ti ispadi utječu na vaš odnos. Mene malo čudi da dečko ne reagira i ne mijenja svoje ponašanje kad si mu rekla da ti smetaju njegovi ispadi i stalno prigovaranje. Ako te voli, trebao bi to shvatit malo ozbiljnije. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Ljubomora je sastavni dio ljubavi. Stvar je samo nacina na koji mi tu ljubomoru pokazujemo. Neki agresijom, napadima i kojekakvim glupostima. A neki se razgovorom s partnerom pokusavaju smirit i rijesit tog ruznog osjecaja. Mislim da je ovo zadnje najbolji nacin. posesivnost koja je rezultat patoloske ljubomore po meni je problem koji nije lako rijesiti. I to je stvar koju ne podnosim. Ako ti decko ili cura ne da disati, to vise nije ljubomora nego posesivnost ili nedostatak povjerenja. I onda to iziskuje kojekakve korekcije te veze.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

Grijesiti je ljudski ...

ja sam prve tri godine bio full ljubomoran na svaki kurac..mislim da ne može nitko biti gori od mene..al onda me nekako prošlo
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something