| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubomorni ispadi... u Društvo forumu; Uf. uf, zvuči poznato to za rođendan... Al san ja tu malo sjebala i možda san tu izgubila njegovo ... |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... Uf. uf, zvuči poznato to za rođendan... Al san ja tu malo sjebala i možda san tu izgubila njegovo povjerenje... malo san se zanila i zažvalila s drugin tipon i ja san mu to morala reć, al je on to meni oprostia i otad se on ponaša nekako tako... Tako da je najvjerojatnije možda da nema puno povjerenja u mene iako mi govori da je on to zaboravia...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... ??? Zažvalila s drugim tipom??? E sad ne znan šta bi ti rekla, očito ga moraš sist i pitat šta je na stvari, jel ti viruje, jel ti to stvarno oprostija, jel ga kopka... jesi mu nakon toga ikako dala povoda pravoga da bude ljubomoran? Kad je to bilo? Mislim da je prirodno da je čovik nesiguran nakon toga
__________________ |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... Ima 3 miseca od tog... Otad nisan dala nikakvog povoda, baš san se primirila od tad jer san znala da san kriva, pa...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... E pa dobro si postupio Dr. Saki.. Uvijek je zeznuto naći dobru mjeru između "ajd' idi, što se to mene tiče" (ispadaš nebrižan i nezainteresiran) i "jooj, kud ćeš bez mene" (ljubomoran i zanovijetaš)... Ja sam isto skloniji ovom drugom (ako je to baš ona prava veza).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
...ali on ga očito ima ...to je jako ružno što si napravila i ja ti ne bi oprostio ....Sad moraš trpiti shvati to kao kaznu za tvoje zvaljenje valjda će biti bolje ..ali ako se ponovi![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Ma više ljubomoran u pravom smislu riječi ,ali stvarno nisam nikad imao povoda jer je bila pre pre dobra neznam zašto sam bio takav valjda zato jer je bila luda zamnom i puštala mi svakakve pizdarije ..sad mi je to sve nekako smiješno![]() e pišem na ovu temu a na winampu mi piči Edo Maajka-Reko sam joj ...
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... E to joj definitivno nije laskalo... Ja sam više posesivni tip. (sumnjam da im je išta manje nesimpatično, osim što to nije pitanje povjerenja ili nepovjerenja )Evo, Trance girl- mi ćemo ti držati fige da to izgladiš i sve, ako nam obećaš da to više ne ćeš ponoviti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.

Ja sam isto skloniji ovom drugom (ako je to baš ona prava veza).
...ali on ga očito ima
....Sad moraš trpiti
shvati to kao kaznu za tvoje zvaljenje
valjda će biti bolje
..ali ako se ponovi
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
,ali stvarno nisam nikad imao povoda jer je bila pre pre dobra
neznam zašto sam bio takav valjda zato jer je bila luda zamnom i puštala mi svakakve pizdarije ..sad mi je to sve nekako smiješno
(sumnjam da im je išta manje nesimpatično, osim što to nije pitanje povjerenja ili nepovjerenja
)