Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubomorni ispadi... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR E to joj definitivno nije laskalo... Ja sam više posesivni tip. (sumnjam da im ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-08, 21:36   #41 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7
Re: Ljubomorni ispadi...

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
E to joj definitivno nije laskalo... Ja sam više posesivni tip. (sumnjam da im je išta manje nesimpatično, osim što to nije pitanje povjerenja ili nepovjerenja )

Evo, Trance girl- mi ćemo ti držati fige da to izgladiš i sve, ako nam obećaš da to više ne ćeš ponoviti.
Evo javno obećanje:

- Prisežem da nikad više neću napravit ništa slično i da ću ga voljeti i u sreći i tuzi, u bolesti i zdravlju do kraja života (dobro aj, nećemo baš pretjerivat, hihi) - zajebajen se... Al eto to se trebalo dogodit da bi meni došlo do mozga, al sad san uvjerena da se to neće ponovit...
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 21:38   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
ali ako se ponovi
Slažem se.
A kako to nije pitanje nepovjerenja? U čemu je onda stvar? U vašim osobnostima? Doktore, svaka čast tvojoj mački šta ti se vratila, jer ako ti je sve to dopuštala a nikakvog povoda ti nije dala da misliš da bi te bilo kako povridila... stvarno ti se posrećilo

A šta ti je trebalo doć do mozga? Da ga voliš? Ili si išla isprobat koliko je zapravo ljubomoran?
Star 12-04-08, 21:40   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

'Ajde, bolje ikad nego nikad... Sad to samo sredi s dečkom i sve će biti super (i nikako mu ne spominji da cijel Croportal zna da si se ljubila s drugim )

Bruna- to pitanje nepovjerenja ide mene? Ako ide- pa posesivnost nije pitanje da ja njoj ne vjerujem, da će me prevariti i to (to je ljubomora)... Posesivnost je kad ju/ga 'gušiš' jer želiš biti što više s njom/njim. Evo npr. ljubomoran ne bi smio imati zamjerke ako mu cura ide s frendicama na kavu ali posesivnog će to smetati (kud ćeš sad s njima, ajmo se mi lijepo sklupčati pod dekicu i biti doma... da malo karikiram)

Zadnji Uredio Wolf-HR : 12-04-08 u 21:45.
Wolf-HR je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 21:41   #44 (permalink)
Regularni forumas

pa će bit ljubomoran na sve nas šta pričamo s tobom! Ššššš...mi nećemo reć
Star 12-04-08, 21:58   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

evo nisam mogao naći spot al sam našao nešto slično za trance girl
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 21:59   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Zadnji Uredio DrSakiman : 12-04-08 u 22:06. Razlog: sjebo sam je
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 21:59   #47 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Slažem se.
A kako to nije pitanje nepovjerenja? U čemu je onda stvar? U vašim osobnostima? Doktore, svaka čast tvojoj mački šta ti se vratila, jer ako ti je sve to dopuštala a nikakvog povoda ti nije dala da misliš da bi te bilo kako povridila... stvarno ti se posrećilo

A šta ti je trebalo doć do mozga? Da ga voliš? Ili si išla isprobat koliko je zapravo ljubomoran?
To da ne smin to radit, ne, ne, vidila san da to nije dobro...

Paaaaaaaaa meni je dečko isto na Croportalu i vidia je on to sve, al će se nadan promijenit nakon ovog jer vidi da mu i vi, a ne samo ja govorite da je kreten, pa... Tnx na tome!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 22:10   #48 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Posesivnost je kad ju/ga 'gušiš' jer želiš biti što više s njom/njim. Evo npr. ljubomoran ne bi smio imati zamjerke ako mu cura ide s frendicama na kavu ali posesivnog će to smetati (kud ćeš sad s njima, ajmo se mi lijepo sklupčati pod dekicu i biti doma... da malo karikiram)
OK, mislila sam da govoriš za ljubomoru...posesivnost je još gora. Uf, mislim da nikad ne bi to izdržala...doduše, nekad se ja pravim malo ljuta kad moj ide na neki nogomet ili košarku jer je to stvarnoooo često, al eto, još nisam posesivna pa da bi mu sad to branila , bože sačuvaj. Malo se namusin da skuži da može koji put i igrat balun, ali i sa mnom izać, a ne: umoran san, bole me noge itd. Isto mi nekad ovisi od raspoloženja, al moja posesivnost seže do: ma nemoj ić, ostani još dvi minute

Aha! Onda: alo momak-od-Trance-girl, slušaj vamo! Ne budi naporan jer su na CP kršni momci! Navikavaj se živit bez bespotrebne ljubomore i vidit ćeš da će ti u vezi bit puno lipše! Vidiš da se moš oslonit na curu i ne zezaj je više, budi sritan s tim šta imaš

Queen - Jealousy
Oh how wrong can you be?
Oh to fall in love was my very first mistake

How was I to know I was far too much in love to see?
Oh jealousy look at me now
Jealousy you got me somehow
You gave me no warning
Took me by surprise
Jealousy you led me on
You couldnt lose you couldnt fail
You had suspicion on my trail

How how how all my jealousy
I wasnt man enough to let you hurt my pride
Now Im only left with my own jealousy

Oh how strong can you be
With matters of the heart?
Life is much too short
To while away with tears
If only you could see just what you do to me
Oh jealousy you tripped me up
Jealousy you brought me down
You bring me sorrow you cause me pain
Jealousy when will you let go?
Gotta hold of my possessive mind
Turned me into a jealous kind

How how how all my jealousy
I wasnt man enough to let you hurt my pride
Now Im only left with my own jealousy
But now it matters not if I should live or die
cause Im only left with my own jealousy

Zadnji Uredio bruna-13 : 12-04-08 u 22:19.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 22:19   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Pfff, meni je ljubomora gora- jer znači da ti ne vjeruje, to se odmah uvrijedim. (eh da, to se nisam pohvalio- i jako sam uvredljiv ) A i obično posesivnost je (iz mog iskustva) dosta slabija od ljubomore.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 22:24   #50 (permalink)
Regularni forumas

sve ovisi u kojoj mjeri. Ako je neko jako posesivan, može ti to lako dopizdit...ne bi si nikad dopustila da se osjećam ko nečije vlasništvo, da idem tamo di on oće i kad oće, a u pravilu takvi slučajevi ne žele da ideš s ikim osim s njim/njom.
A ostaje pitanje jel gore to ili da ti partner ne vjeruje i, nedajbože, čini scene u javnosti ili bude cili namrgođen i svako biće gleda ko da će ga pribit ako priđe na manje od metar...sve je to ajme majko

Al eto, nemam iskustva, pa kako ti kažeš...
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114