| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubomorni ispadi... u Društvo forumu; Posesivnost je stvar osobne nesređenosti i nezrelosti. Sebična je i nema veze s ljubavi.... |
| | #52 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
hvala bogu da ako nekoga volimo i ako neko dira ono što nama pripada da će nam to barem malo zasmetati. ali ipak ja mislim da nije kriva ta osoba koja dira nešeg dečka ili curu u muškom slučaju,nego su krivi dečko/cura ako to dopuštaju. ljubomornih ispada od druge strane sam dožiila jako puno,na početku mi je to bilo slatko jel je s ljubomorom pakazao da mu nije svejedno i da mu je stalo,ali kad je to počela biti opsesivna ljubomorna to me je počelo jako živcirati. ne kontam zašto dečki budu ljubomorni na legice. bože dragi to su ženske osobe,prijateljice a ne neki frajeri... ja kad sam u vezi ne petljam okolo s drugim tipovima,ali zato su moje legice kao konkurencija jel ja idem van s njima il se čujem s njima... bože to stvarno ne kontam kako neko može na legice biti ljubomoran... ili na obitelj.... to je za mene bolesna ljubomora. al kad je neko ljubomoran u granicama to mi je slatko tj slatko mi je kad neko ne pravi slona od muhe i ne dramatizira radi ničega.... kako reagiram- drago mi je kad vidim da je nekom stalo,da me voli,ali pošizim kad mi neko pravi scene bez razloga... btw jedan mi je dečko bio ljubomoran na mamu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:46.