Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljudi bez ponosa u Društvo forumu; Što uopće znači ljudi bez ponosa? Mislim da svatko od nas u sebi nosi određenu granicu i ona ispliva prije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-08, 14:00   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase
Re: Ljudi bez ponosa

Što uopće znači ljudi bez ponosa? Mislim da svatko od nas u sebi nosi određenu granicu i ona ispliva prije ili kasnije. Stvar je u tome da su neki spremni staviti u stranu neki dio sebe i otvoriti se prema onome što u tom trenu dominira njihovim životom, bilo da se radi o dubokoj povrijeđenosti, nerješenim odnosima, pitanjima bez odgovora ili bilo čemu drugom. Možda postoje odgovori koji su nam u stanju, bar djelomice, vratiti unutarnji mir, možda i ne. Veća je vjerojatnost da ćemo većinu njih na kraju morati potražiti sa sobom i u sebi. Ali je isto tako istina da smo neki dio sebe i svog života ostavili s nekim..u ime neke ljubavi, ideala, vjere u sve skupa i valjda je logično da ćemo neke odgovore potražiti prvo na tom mjestu. Tko je onda, u tim trenucima arbitar o nedostatku našeg ponosa? Osoba u odnosu na koju smo se u jednom trenutku otvorili ili 'ponizili u ime neke ljubavi, tuge ili povrijeđenosti? Pa makar i bilo kasno i ta osoba ne imala više interesa za time. Ljudi su tako brzo spremni odbaciti sve što su do jučer znali o nekome, sve što taj netko jest bio u tom odnosu ili njihovom životu pa makar i nestalo ljubavi. Osobe se ne mjenjaju u jednom trenutku, možda samo postaju ranjivije i izloženije u odnosu na nešto što ih je povrijedilo, nestalo ili nešto drugo i u tim trenucima reagiraju na netipične načine. Ponos ili gubitak istog u ime ljubavi? Mislim da je arogancija puno prokletija stvar.
SamSam je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:32   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

ja se klonem umisljenih ljudi... ali i ne volim bit sa onima koji se puno hvale ili kukaju... treba naci neku zlatnu sredinu dok komuniciramo sa drugim ljudima...
magma10 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 19:01   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 41
Poruka: 80
Blade051 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
nema kruha od toga, odmah se u startu dovesti u takvu inferiornost.. ili ćeš se osuditi da vječno plaziš za nekim ili postići kontraefekt, totalno odbiti tu osobu..

ali ježi ga, kad se zacopaš, ne možeš si pomoći ponekad..

Svaka cast, pravo usridu.
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 19:03   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Moja prijateljica nema ponosa. Ni samopoštovanja. Ni samokontrole. Ja ju žalim, a ne mogu joj pomoć'.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 19:19   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-08
Godina: 22
Poruka: 280
smooky se izdvaja iz mase

nevalja biti ni preponosan ali niti dopustiti da te gazi kad tko hoce. nerazumijem ljude koji si to dopustaju a ujedno ih i zalim
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 19:28   #26 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

hmmm,ponos..... ponos je zajebana stvar! treban naci granicu jer ako ne mozes sam sebe jako lako zeznuti!
ja sam cijeli zivot bila i jesam dosta ponosna,ali nedavno sam naucila da kad je ljubav u pitanju cak i ja sam na trenutak zaboravila na ponos!u pocetku sam jednostavno probala stvoriti neki kontakt,pasam cak i slala te glupave poruke,ali kad sam skuzila da od toga nema kruha postavila sam konkretno pitanje,dobila odgovor i nastavila dalje svojim zivotom! svi koji me poznaju nisu mogli vjerovati da su kod mene dozivjeli i taj mali trenutak slabosti! ali svi smo mi od krvi i mesa i nikad ne reci nikad!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 19:59   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-03-08
Godina: 26
Poruka: 73
vuco_ se izdvaja iz mase

To o čemu ti već govoriš nije toliko ponos, nego stvar pretvaranja... Većina ljudi oko sebe napravi jednu ljušturu i ne želi pokazivat svoje pravo lice... uostalom tako i treba. Iskreni najebu. Uvijek.

I žalosno je da kad napraviš nešto što želiš da to nazivaš slabošću. Neznam gdje je tu ponos. Ali ako ću se ja pretvarati da mene netko ne zanima samo zbog ponosa čemu onda to sve

Ma dobro ne morate čitat ove sve moje monade sav sam u kurcu
vuco_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 20:02   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja znam da sam se ja ponižavala u vezi, ali nije me sram, bila sam zaljubljena i on je bio dio mene...

Glupo mi je tvrditi "nikad više" jer, iako sam pametnija, svaka ljubav nosi neke svoje trikove.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 20:08   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,084
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

ne znam baš puno ljudi koji znaju odrediti koliko ponosa je premalo a koliko previše. one koji se ponižavaju i konstantno dopuštaju da ih se iskorištava,u početku žalim,a kasnije mi idu na živce. nema smisla pokušavati od nekoga dobiti nešto forsiranjem,ne daje nikad rezultate. s druge strane,nekad treba popustiti,a to meni malo teže ide...ako nešto mogu dobiti samo na način koji mi je ponižavajući,izgubim brzo interes
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 20:18   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
nema smisla pokušavati od nekoga dobiti nešto forsiranjem,ne daje nikad rezultate. s druge strane,nekad treba popustiti,a to meni malo teže ide...ako nešto mogu dobiti samo na način koji mi je ponižavajući,izgubim brzo interes
Dijelimo razmišljanje
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111