| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljudi bez ponosa u Društvo forumu; preponosna sam...to me kostalo u zivotu... |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi bez ponosa preponosna sam...to me kostalo u zivotu
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi bez ponosa Ljude bez ponosa i principa ne poštujem previše.. nisu mi jasni takvi (spomenuti u prvom postu u ovoj temi). A sad općenito, oduvijek sam bila ponosna, ali je bilo slučajeva (doduše rijetkih) kad sam pregrmila ponos. Nekad se isplatilo, nekad nije. Dobro je pa sam imala dovoljno samopouzdanja da prijeđem preko toga što sam se na neki način "ponizila". Ne treba baš uvijek biti tvrdoglavo magare.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi bez ponosa Citat:
To mi strašno ide na živce, kad su ljudi tako komotni i očekuju nekoga odjebati i još im onaj koji dobiva odjeb mora izaći u susret, da ne bi se morali inkomodirati s par iskrenih riječi... U tom si slučaju zadržavam pravo (budući da nikad prema nikome nisam bio tako nefer) da se pravim glup i inzistiram na nekim odgovorima, koji me možda čak i u tom trenutku ne zanimaju... Čisto da malo uživam u produženoj agoniji i neugodnoj siruaciji za drugu stranu. ![]() Ako se već hoćemo rastati k'o ljudi napravit ćemo to iskreno... a ovima drugima se možda još jednom dvaput javim, ne zato što ih želim čuti (nego malo inkomodirati, to im sigurno ide na živce).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi bez ponosa Ne slažem se s tobom- ima ljudi koji će to učiniti laka srca (zbog nekog razloga, ili jer su jednostavno takvi), a drugi će možda malo teže (jer su dijelili nešto s osobom koje su odlučili 'riješiti'). Za ove druge je mislim da najbolje kažu što misle i to je to- druga strana će to vjerojatno znati cijeniti... A koji je problem i u prvom slučaju reći- 'a čuj mislila sam da si drugačiji, ovo mi se ne sviđa, bla, bla, bla'? Tako nitko nije u zabludi i gotovo... A ne pokupiti neki savjet iz Cosma, specijalno izdanje 'Kako se riješiti muškarca', ili tako neku spiku. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Ljudi bez ponosa Citat:
oni koji se stalno prvi javljaju-to je meni fora,bolje da se meni neko prvi javlja,neg ja njeemu... volim da mi se neko prvi javlja. i moje je mišljenje da stvari i osobe koje te nerviraju treba odjebat od sebe što prije, normalno da se treba potrudit oko nečega...ja volim da se oko mene neko trudi i ponaša što bolje može ali jebeš ti dobro ponašanje ako je to ponašanje pod utjecajem truda,bolje da je neko prirodno dobar a ne da je dobar sam zato jel se trudi bit dobar..(ne znam se izrazit u ovom onak kak treba) ljudi bez ponosa,i bez svoga ja su mi očajni... ja svoj ponos i svoje ja imam... i puno puta sam više držala do svog ponosa neg do neke osobe... ne želim gazit svoj ponos...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi bez ponosa ja mislim da nije dobro biti bez ponosa jer te onda ljudi gaze jos vise i vise i tome nema kraja, ali nevalja niti biti preponosan jer te ljudi onda izbjegavaju ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi bez ponosa @ Wolf krivo si razumio... Svakako da treba pokušati ako ti je već toliko žao i stalo, ali ne i pokušavati u tolikoj mjeri da kad svaki put naiđeš na zid udaraš i dalj. Shvaćaš kaj mislim? @ Neukrotiva, jadni su ti ljudi bez ponosa, ali rađe nek' se netko trudi oko tebe i tebi se prvi javlja... i dakako, kad prekine s tobom nek' se i dalje javlja i da pati za tobom... ali jadni su ti ljudi bez ponosa. Doista zanimljiv "stav" ![]() NHF stara ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

Tako nitko nije u zabludi i gotovo... A ne pokupiti neki savjet iz Cosma, specijalno izdanje 'Kako se riješiti muškarca', ili tako neku spiku.