| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... u Društvo forumu; Eto i ta misterija riješena...ili nije Net.hr webcafe... |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... Nisam znanstvenik ali mislim da su se Talijani zaje... Kažu da neke žene imaju a neke nemaju G-točku. Sve ju imaju, samo ju treba znat naći. ![]() Još će ispast da bića bez greške, imaju manu ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: rođ.u Bugojnu živim u Zagrebu Godina: 52
Poruka: 2,369
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... treba zalepiti na spolovilo mekog brusnog papira sa gornje strane tako da dodatno stimulišemo g točku. To će dodatno da uzbudi žensko čeljade a orgazmi če da joj se nanižu kao perle na ogrlici. Evo na skici je g zona možete ju pod prstima naći. Radi se o kvržici koju možete i prstima napipati i stimulisati samo morate da imate tanju rukicu. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 340
![]() | Re: Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... Neki kažu postoji neki ne postoji, uglavnom muškarci, navodno znanstvenici, ali je zanimljivo da nitko ne pita žene u vezi toga niti one same o tome govore. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: rođ.u Bugojnu živim u Zagrebu Godina: 52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... pa neće ti žena otkrit svoju slabu tačku, jer kad ženi dirneš u g točku, veruj mi nema niti jedne na ovom svetu nakon toga koja nebi dala. Svaka da nakon što ju dirneš u g tačku
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... sa znanstvenog gledišta njeno postojanje je upitno... pod mikroskopom to tkivo nije bogato prožeto živcima, a pošto se povezuje sa ženskom ejakulacijom govori se da je to ustvari sustav žlijezdi... to je jedno od onih pitanja oko kojeg će se uvijek vodit rasprave ![]() i da nazvana je po dr. Grafenbergu koji je prvi predložio postojanje te točke
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka... vidi se dećko da ne guraš prstiće tamo di bi trebao ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.