| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi los potez ? u Društvo forumu; Ej, nova sam ovdje ali imam osjećaj da bi ovdje ekipa mogla biti realna (realnija nego na forum.hru ) Uglavnom, ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-08
Poruka: 4
![]() | Ej, nova sam ovdje ali imam osjećaj da bi ovdje ekipa mogla biti realna (realnija nego na forum.hru )Uglavnom, danas sam krenula spavati sa dečkom, i zdebljala sam se malo ( ) i nisam željela da me vidi takvu pa mu nisam dala da mi skine, išta osim hlača. Ali dobro, ima razumjevanja ugl, krenuli smo se, i ja sam u jednom trenutku prestala.. nisam mu više dala. Nemoj te me pitat zašto, samo sad je ljut dečki, sam zeznula ? što bi ste vi napravili ? aj plz plz odgovor, znam da sam nova samo sad nikaj ne kužim u čemu je problem ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: los potez ? moramo te pitat zašto.....ako hoćeš neki savjet, uopće....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: los potez ? Citat:
razumjevanja, napaljeni tinejđer bi htio i da si samo rupu na hlačama izrezala (znam bio sam jedan od njih).Citat:
![]() Je zeznula si. Niste trebali ni počinjati Citat:
Mislim da je najbolje da se okaniš toga dok nebudeš malo starija i mudrija. | |||
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: los potez ? ili se oslobodi komplexa ili SMRŠAVI! nema trećeg!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: los potez ? Radi kila si odustala??? Ako te to sprečava - možda nisi, kako se ono kaže? Spremna, jel? Pričekaj malo dok ne budeš zadovoljna sama sobom i to je to. Ali, inače, čitala sam negdje da je znanstveno dokazano da frajeri, kada su napaljeni, ne vide nikakve sitne nedostačiće kao što su kila+/-. (Dečki, ako sam u krivu - nemojte napadati glasnika. Tako su znanstvenici kazali. ) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: los potez ? hehehe... kao preko odjeće se manje vidi obline se u da se uživa u njima, a ne da se sakrivaju
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: los potez ? Citat:
Isto u potpunosti točno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: los, potez |
« Bivsa i sadasnja
|
Sex u autu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

)
) i nisam željela da me vidi takvu pa mu nisam dala da mi skine, išta osim hlača. Ali dobro, ima razumjevanja
u čemu je problem ?

razumjevanja, napaljeni tinejđer bi htio i da si samo rupu na hlačama izrezala (znam bio sam jedan od njih).
Ako te to sprečava - možda nisi, kako se ono kaže? Spremna, jel? Pričekaj malo dok ne budeš zadovoljna sama sobom i to je to. Ali, inače, čitala sam negdje da je znanstveno dokazano da frajeri, kada su napaljeni, ne vide nikakve sitne nedostačiće kao što su kila+/-. (Dečki, ako sam u krivu - nemojte napadati glasnika. Tako su znanstvenici kazali.