Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Love Chat u Društvo forumu; pošto je ovo LJ.E.S. pdf, bilo bi dobro da i lj dobije chat ali imam i jednu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-07, 00:52   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-08-07
Godina: 1
Poruka: 162
Robson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robson
Love Chat

pošto je ovo LJ.E.S. pdf, bilo bi dobro da i lj dobije chat

ali imam i jednu majušnu pizdariju... koju sam napravil i gadim se sam sebi

dakle, išao prčkat po profilu bivše na jednom forumu i pošto je veoma predvdljiva skužio sam joj password. eh, nebi bilo sad meni to niš strašno (makar je to privatnost i vjerujte mi: to nikad nikad nikad ne želite napraviti!!!!!), ali ona mene prca u zadnje vrijeme kak bi bili opet zajedno. i fakat sam se opet zagrijao (ja kreten) i sad kad sam čitao pp-e...

meni se želudac digel i otišel sam se spovračat...

pa bok te jebo koja sam ja kretenčina da to idem radit...

neke stvari bolje ne saznat, ali da li treba dopustit da te navlači za nos???

i sad kad se bumo našli, ubit ću boga u njezinoj pički (neću silovat, nego ću ju ševit iz petnih žila da nikad to ne zaboravi), a drugi dan, mjenjam broj moba, brišem profil, mjenjam ime i prezime, selim se 100km dalje i napit ću se ko stoka da probam sve to zaboraviti...

baš sam gad...

Robson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:57   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Love Chat

A šta je bilo u tim pp-ima?
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 01:00   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Reklame
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 01:01   #4 (permalink)
Regularni forumas

slike s rotena jebote...

ne zamjeram joj što je cura željna kurca, ali jebote, da mene zove natrag, a istovremeno se dopisuje 3 različita frajera?!?!?!?! come on

Robson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 01:35   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Robson Pogledaj Poruke
slike s rotena jebote...

ne zamjeram joj što je cura željna kurca, ali jebote, da mene zove natrag, a istovremeno se dopisuje 3 različita frajera?!?!?!?! come on
Pa jebiga ti si joj bio prvi dostupan kurac

A one ostale kasnije za rezervu

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 01:39   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

eh eh...netko ima 4 njih na raspolaganju ,a netko nikoga.a nezamjeraj joj to,nego iskoristi je i ....
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 02:28   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

dosta loše...
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 09:15   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma posalji ju u 3pm, nemoj uopce imat posla s njom.
Star 04-09-07, 09:55   #9 (permalink)
Regularni forumas

ma sjebat ću je onak

nemam edit opcije...

njezin citat:
Citat:
ja nemam dečka, ali on misli da ima mene...

Zadnji Uredio Wamp : 04-09-07 u 13:43.
Robson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 19:05   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

cini se da zenska voli malo povlacit za nos... lose lose... ako bas imas viska vremena i volje, daj joj do znanja upravo to sto je rekla, iako IMHO bilo bi najbolje lijepo hladnokrvno ju odyebat i ne osvrtati se vise.
Odgovor
Tagovi: chat, ljubav

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111