| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Love Chat u Društvo forumu; Pa da,oboje igrate nekakve igrice. Samo što si ti u prednosti jer znaš da ona mulja, a ona ne ... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Love Chat Pa da,oboje igrate nekakve igrice. Samo što si ti u prednosti jer znaš da ona mulja, a ona ne zna da si ti kopao po njezinoj PRIVATNOSTI. Bilo kako bilo, to možeš iskoristiti kako žreliš i ne kužim u čemu je problem. Pa niste još u vezi koliko sam skužila. Nemoj mi reći da ti nikada nisi žonglirao s više njih pa se odlučio za onu s kojom stvari profunkcioniraju. Sorry, možda je ovo što sam napisala ružno zvuči, ali moraš čuti i drugu stranu ![]() P.S. A kako znaš da se viđa s ta tri tipa. možda se samo dopisuju. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Love Chat Zajebi ti tu curu, nije to to, čim se dopisuje s ostalima znaš šta je posrijedi... Ne treba ti ona, a ako je tako po*araš zadovoljit češ samo njenu želju, ali ne toliko i svoju, možda češ na neki način time nahraniti malo sebe i svoj ego, ali ništa drugo nečeš postići...?
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Love Chat Citat:
danas sam bio na njezinom sprovodu... ona je mrtva za mene... lijepo si poslije sprovoda popio pivo s frendovima i odmah mi je bilo lakše... ne volim da netko radi budalu od mene... ja nikad nikog ne muljam i barem zbog toga ne zaslužujem da mene muljaju... samo što su ljudi pokvarena rasa, prljava i zla... i nisam nikad žonglirao, kako bi se ti osječala da saznaš da netko žonglira s tobom? odgojen sam da budem pošten i dobar, a ja se trudim najviše što mogu da i to budem! | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Love Chat to ti ja govorim. Ne možeš nju osuđivati da je nepoštena, a ti tu probijaš šifre da bi čitao njene poruke. Moraš priznati da ni to nije lijepo. No dobro. nisam rekla da je super to što ona radi, ali nije sad smak svijeta. Pokušavam ti reći da se ona predoimšlja možda između više njih, što ne znači da kada bi završila s tobom u vezi da bi nastavila kontakte s njima. Dakle, ako nije ništa napravila, ne vidim zašto bi ti zbog nje povraćao i imao želučane probleme. Curu ne poznajem i može se raditi o 1000 stvari i možda cura i je bitch, ali ti govorim jedan lako mogući pozitivniji scenarij. I da sam ja ta s kojom se žonglira na ovaj način (prije veze i to u virtualnom obliku), ne bih imala potrebu isprazniti svoj ručak u wc školjku. ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
možda si ti naučena na žongliranje ![]() nije lijepo što sam učinio, ne ponosim se time, ali svako zlo za neko dobro... meni je duša na mjestu... | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Love Chat Citat:
Upravo tako,ako je probala kurac normalno je da ce se pobrinuti da joj toga ne manjka i trazit ce i petljat sa drugima,sta je tu cudno i nenormalno!I sta se imas ljutiti uopce sto petlja sa drugima,trebao si ju drzati dok si ju imao,ne bi trazila dalje,dobro je jebat i zadovoljavat i bit dobar prema njioj,mozda ne bi trazila nikog onda!Niste bili skupa dulje vrijeme a nijedna ne moze biti sama ni bez kurca dugo,tu nema nista cudno! Sad kad je vec situacija kakva jest,ne daj se samo zajebavati,a to ces skuziti brzo jel te vuce za nos ili ne,ako ste se vec shevili i ne bude ti davala,znas da ima u planu s drugima biti,petljati i posheviti se,znaci oni su joj zanimljiviji i bit ce s njima,to je valjda jasno!![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Love Chat ma samo od pojebi tu trebu i onda ju elegantno odjebi, boli te kurac, ili ti jos nesto osjecas prema njoj....?ne znam, nisam proitao cijelu temu
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #19 (permalink) | |
ako i osječam, rađe ću stisnut zube, stavit pljugu na usne, polako zapalit, lagano joj se nasmijat u facu i nestat u noći... i svako sljedeće jutro ću se sretniji ustati i biti nov čovijek... Over and Out... Zadnji Uredio Robson : 05-09-07 u 17:32. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

Upravo tako,ako je probala kurac normalno je da ce se pobrinuti da joj toga ne manjka i trazit ce i petljat sa drugima,sta je tu cudno i nenormalno!I sta se imas ljutiti uopce sto petlja sa drugima,trebao si ju drzati dok si ju imao,ne bi trazila dalje,dobro je jebat i zadovoljavat i bit dobar prema njioj,mozda ne bi trazila nikog onda!Niste bili skupa dulje vrijeme a nijedna ne moze biti sama ni bez kurca dugo,tu nema nista cudno!