| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Love Chat u Društvo forumu; Love Chat -------------------------------------------------------------------------------- pošto je ovo LJ.E.S. pdf, bilo bi dobro da i lj dobije chat ali imam ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-05
Poruka: 17
![]() | Love Chat Love Chat -------------------------------------------------------------------------------- pošto je ovo LJ.E.S. pdf, bilo bi dobro da i lj dobije chat ali imam i jednu majušnu pizdariju... koju sam napravil i gadim se sam sebi dakle, išao prčkat po profilu bivše na jednom forumu i pošto je veoma predvdljiva skužio sam joj password. eh, nebi bilo sad meni to niš strašno (makar je to privatnost i vjerujte mi: to nikad nikad nikad ne želite napraviti!!!!!), ali ona mene prca u zadnje vrijeme kak bi bili opet zajedno. i fakat sam se opet zagrijao (ja kreten) i sad kad sam čitao pp-e... meni se želudac digel i otišel sam se spovračat... pa bok te jebo koja sam ja kretenčina da to idem radit... neke stvari bolje ne saznat, ali da li treba dopustit da te navlači za nos??? i sad kad se bumo našli, ubit ću boga u njezinoj pički (neću silovat, nego ću ju ševit iz petnih žila da nikad to ne zaboravi), a drugi dan, mjenjam broj moba, brišem profil, mjenjam ime i prezime, selim se 100km dalje i napit ću se ko stoka da probam sve to zaboraviti... baš sam gad... ZABRANJENO STAVLJANJE LINKOVA NA DRUGI FORUM !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 24-07-08 u 13:58. |
| | |
![]() |
« Sex & Drugs
|
Gerontofilija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.