| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Lubrikanti za Sex u Društvo forumu; ok, jednostavno, jel podmazujete kad je suho ili deri dok se ne užari ma šala, jeste koristili kad što ... |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Lubrikanti za Sex ok, jednostavno, jel podmazujete kad je suho ili deri dok se ne užari ma šala, jeste koristili kad što za podmazivanje i jeste probali onak se cije mazat za skliski sex, i ako niste, da li bi probali??? jedno pravo pitanje u forumu o sexu, vidim da se opet počinje izmišljat, pogotovo od onih koji neznaju što je sex. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Lubrikanti za Sex Za normalan seks naravno da uvijek koristim lubrikant (ma što god drugi pričali o nepraktičnosti istog i gubitku vremena i strasti)... onaj iz DM-a... ...a za u pičić do sad mi nije bio potreban, sve je uvijek išlo kao podmazano ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lubrikanti za Sex Citat:
![]() trebo si ostavit veći razmak, bilo bi još smješnije ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| next best thing | Re: Lubrikanti za Sex Citat:
a potpitanje
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lubrikanti za Sex Ja nikad nisam suha..... Šalim se.....koristim Baby ulje za "normalan sex".....a za ovaj drugi kako kaže Joks je sve išlo ko podmazano pa nije trebao. ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lubrikanti za Sex Pa do sad nam nije trebalo, sve je uvijek dovoljno podmazano, a ak zatreba baby ulje ili bilo kaj tome slično dolazi u obzir ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: lubrikanti, podmazivanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.