Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Lubrikanti za Sex u Društvo forumu; ok, jednostavno, jel podmazujete kad je suho ili deri dok se ne užari ma šala, jeste koristili kad što ...

Star 05-06-07, 18:21   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Lubrikanti za Sex

ok, jednostavno, jel podmazujete kad je suho ili deri dok se ne užari
ma šala, jeste koristili kad što za podmazivanje i jeste probali onak se cije mazat za skliski sex, i ako niste, da li bi probali???

jedno pravo pitanje u forumu o sexu, vidim da se opet počinje izmišljat, pogotovo od onih koji neznaju što je sex.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:30   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,917
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: Lubrikanti za Sex

Je, podmazujem škripave dijelove WD-om 40
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:31   #3 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Za normalan seks naravno da uvijek koristim lubrikant (ma što god drugi pričali o nepraktičnosti istog i gubitku vremena i strasti)... onaj iz DM-a...

...a za u pičić do sad mi nije bio potreban, sve je uvijek išlo kao podmazano

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 18:42   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Za normalan seks naravno da uvijek koristim lubrikant (ma što god drugi pričali o nepraktičnosti istog i gubitku vremena i strasti)... onaj iz DM-a...

trebo si ostavit veći razmak, bilo bi još smješnije

Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 21:40   #5 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke

a potpitanje

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 10:29   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja nikad nisam suha.....

Šalim se.....koristim Baby ulje za "normalan sex".....a za ovaj drugi kako kaže Joks je sve išlo ko podmazano pa nije trebao.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 13:59   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Pa do sad nam nije trebalo, sve je uvijek dovoljno podmazano, a ak zatreba baby ulje ili bilo kaj tome slično dolazi u obzir
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lubrikanti, podmazivanje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108