Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Tko se od vas pali na maloljetne djevojke?...

Vidi Rezultate Anketa: Pale li vas maloljetnice?
da 71 71.72%
ne 19 19.19%
ni u ludilu 9 9.09%
Glasači: 99. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-10-08, 11:23   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 2
Poruka: 5,111
tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti
Maloljetnice

Tko se od vas pali na maloljetne djevojke?
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:24   #2 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 30
Poruka: 11,155
irm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosan
Re: Maloljetnice

svi valjda.... na maloljetnice od 17,5 godina koje naravno nebi ni pipnio..... ali ne mlađe....
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:25   #3 (permalink)
Akademik Foruma

tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti

što god je mlađe od 18, zabranjena zona za mene
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:25   #4 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti

E ko Irm, mladje ili starije punoljetnice?
Omastit brk starijom maloljetnicom ili mladjom punoljetnicom u muskom drustvu je nesto sto uziva kultni status.

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
što god je mlađe od 18, zabranjena zona za mene
Ah, to su samo zakonske stvari. Po tome u USA-i bi trebala čekat do 21 godinu da se počastiš nekim mladim momčićem, kifle i snage k'o u talijanskog pastuha...
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:26   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Omastit brk starijom maloljetnicom ili mladjom punoljetnicom u muskom drustvu je nesto sto uziva kultni status.
starija maloljetnica ili mlađa punoljetnica su meni dva različita pojma
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:32   #6 (permalink)
irm
Dr. Parasimpaticus

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 30
Poruka: 11,155
irm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosanirm ima na što biti ponosan

a i pitanje je jel te pale.... da jebote pale me... znaju te palit i one od 16 godina....a to je druga stvar što nebi ni pipnio......
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:33   #7 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
starija maloljetnica ili mlađa punoljetnica su meni dva različita pojma
Da ne bi ispao sad neka prljava pedofilčina razlikujmo klinku od 14-15 godina i maličku od 18 godina (pojam barely legal)..
ali, zakonski okviri koje nam drustvo nameće je ipak malo bzvz. Koja je razlika izmedju maličke koja ima 17,5 i 18 godina?
Inace, to je turn on zesci, ali da li bi moj mozak to uistinu mogao učiniti - vjerojatno ne. Jer kad bi se pogledao u ogledalo bi vidio istog onog starog prdonju šta okolo se šetka sa curicama pod šapama. Jer u njeno doba sam bio ljubomoran na te starije tipove sta su nama momčićima uzimali najbolje primjerke
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:34   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke

Ah, to su samo zakonske stvari. Po tome u USA-i bi trebala čekat do 21 godinu da se počastiš nekim mladim momčićem, kifle i snage k'o u talijanskog pastuha...
znam da su to zakonske stvari, i potpuno razumijem tu koncepciju, al moralni zakon u meni mi ne bi dopustio takvo što..
A recimo, primjeri maloljetnica što smo mogli vidjeti u amaterkama, uopće nisu seksi, to su slatke curice, po mom mišljenju
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:44   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-06-07
Poruka: 95
druginetko se izdvaja iz mase

cura ima 14 god,ja sam mislio da ima barem 18,i dobro sto se deslia neka stvar jer inace neznam sta bi bilo
ipak je to jos dijete
druginetko je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-10-08, 11:45   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-10-08
Poruka: 89
gandalf643 se izdvaja iz mase

za mene su maloljetnice sve ispod 18, a to znači sve one zbog kojih te mogu goniti ako se spetljaš s njima.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
Bokygs
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114