| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Tko se od vas pali na maloljetne djevojke?... |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice svi valjda.... na maloljetnice od 17,5 godina koje naravno nebi ni pipnio..... ali ne mlađe....
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice E ko Irm, mladje ili starije punoljetnice? ![]() Omastit brk starijom maloljetnicom ili mladjom punoljetnicom u muskom drustvu je nesto sto uziva kultni status. Ah, to su samo zakonske stvari. Po tome u USA-i bi trebala čekat do 21 godinu da se počastiš nekim mladim momčićem, kifle i snage k'o u talijanskog pastuha...
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice a i pitanje je jel te pale.... da jebote pale me... znaju te palit i one od 16 godina....a to je druga stvar što nebi ni pipnio......
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
ali, zakonski okviri koje nam drustvo nameće je ipak malo bzvz. Koja je razlika izmedju maličke koja ima 17,5 i 18 godina? Inace, to je turn on zesci, ali da li bi moj mozak to uistinu mogao učiniti - vjerojatno ne. Jer kad bi se pogledao u ogledalo bi vidio istog onog starog prdonju šta okolo se šetka sa curicama pod šapama. Jer u njeno doba sam bio ljubomoran na te starije tipove sta su nama momčićima uzimali najbolje primjerke
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 18-06-08 Godina: 2
Poruka: 5,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
A recimo, primjeri maloljetnica što smo mogli vidjeti u amaterkama, uopće nisu seksi, to su slatke curice, po mom mišljenju | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Bokygs |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.