svi valjda.... na maloljetnice od 17,5 godina koje naravno nebi ni pipnio..... ali ne mlađe....
da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Tko se od vas pali na maloljetne djevojke?...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
svi valjda.... na maloljetnice od 17,5 godina koje naravno nebi ni pipnio..... ali ne mlađe....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
što god je mlađe od 18, zabranjena zona za mene![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
E ko Irm, mladje ili starije punoljetnice?
Omastit brk starijom maloljetnicom ili mladjom punoljetnicom u muskom drustvu je nesto sto uziva kultni status.
Ah, to su samo zakonske stvari. Po tome u USA-i bi trebala čekat do 21 godinu da se počastiš nekim mladim momčićem, kifle i snage k'o u talijanskog pastuha...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
a i pitanje je jel te pale.... da jebote pale me... znaju te palit i one od 16 godina....a to je druga stvar što nebi ni pipnio......
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Da ne bi ispao sad neka prljava pedofilčina razlikujmo klinku od 14-15 godina i maličku od 18 godina (pojam barely legal)..
ali, zakonski okviri koje nam drustvo nameće je ipak malo bzvz. Koja je razlika izmedju maličke koja ima 17,5 i 18 godina?
Inace, to je turn on zesci, ali da li bi moj mozak to uistinu mogao učiniti - vjerojatno ne. Jer kad bi se pogledao u ogledalo bi vidio istog onog starog prdonju šta okolo se šetka sa curicama pod šapama. Jer u njeno doba sam bio ljubomoran na te starije tipove sta su nama momčićima uzimali najbolje primjerke
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
cura ima 14 god,ja sam mislio da ima barem 18,i dobro sto se deslia neka stvar jer inace neznam sta bi bilo
ipak je to jos dijete
za mene su maloljetnice sve ispod 18, a to znači sve one zbog kojih te mogu goniti ako se spetljaš s njima.
Live and let live