Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama Ja ne znam kako neki mogu lupetati neke gluposti - cura izgleda starije, ona se ponaša ...

Vidi Rezultate Anketa: Pale li vas maloljetnice?
da 71 71.72%
ne 19 19.19%
ni u ludilu 9 9.09%
Glasači: 99. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-10-08, 00:22   #101 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 47
Poruka: 7,238
Maslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnostMaslow ima blistavu budućnost
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Maloljetnice

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ja ne znam kako neki mogu lupetati neke gluposti - cura izgleda starije, ona se ponaša starije, izađi subotom pa vidi....
Ok, svi znamo kakve su curice danas, ali to što se nešto nudi ne znači da možeš to i uzeti. Naravno jednostavnije je kad se nešto može lako dobiti, ali ne znači da je dobro.
Nije jednako kad netko ima 48 godina i ženu 40 godina ili kad netko ima 23 i curu od 15.
Ja mislim da na taj način muškarci samo riješavaju neke svoje blesave komplekse.
Naravno, i u najmanju ruku je degutantno.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 00:28   #102 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 38
Poruka: 3,895
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

I to je netko rekao prije par strana...
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 00:37   #103 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,007
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
ok, al ona je maloljetnica sa seksi tijelom, na koju se mužjaci pale
Maloljetnica može biti i sa 17 godina i 352 dana.
Znači nitko ju nebi smio pogledati zbog brojeva?

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Mogu te goniti za mlađe od 16.
ali za mene su sve mlađe od 30 maloljetnice.
Točno.
Sve skupa ovisi o puno detalja.

Citat:
Ja ne znam kako neki mogu lupetati neke gluposti - cura izgleda starije, ona se ponaša starije, izađi subotom pa vidi....
To nisu gluposti, to su činjenice.
Ne izgledaju sve cure jednako razvijeno fizički.
Nisu sve cure mentalno i psihički jednako razvijene.
Nisu ljudi roboti i strojevi da su ograničeni brojevima.
Kompjutor ima 100gb hard diska i na svaki komp s takvih hardom stane jednako podataka.
Sa ljudima nije tako. Neki su sa 16 zreliji i ozbiljniji, neki nisu.

Citat:
Ok, svi znamo kakve su curice danas, ali to što se nešto nudi ne znači da možeš to i uzeti. Naravno jednostavnije je kad se nešto može lako dobiti, ali ne znači da je dobro.
Takve cure koje ti opisuješ su one od 16 godina koje su još djeca.
Ali ponavljam, nisu sve takve.

Citat:
Nije jednako kad netko ima 48 godina i ženu 40 godina ili kad netko ima 23 i curu od 15.
Zašto? Zbog brojeva samo ili nečeg drugog?

Citat:
Ja mislim da na taj način muškarci samo riješavaju neke svoje blesave komplekse.
Koje? Također dečki od 23 godina nisu muškarci.
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 00:48   #104 (permalink)
živac.

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
mama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
To nisu gluposti, to su činjenice.
Ne izgledaju sve cure jednako razvijeno fizički.
Nisu sve cure mentalno i psihički jednako razvijene.
Nisu ljudi roboti i strojevi da su ograničeni brojevima.
Kompjutor ima 100gb hard diska i na svaki komp s takvih hardom stane jednako podataka.
Sa ljudima nije tako. Neki su sa 16 zreliji i ozbiljniji, neki nisu.
Nema to veze sa izgledom, a mislim da sa 16 možeš samo misliti da si zrel, a ne biti takav.
Citat:
Takve cure koje ti opisuješ su one od 16 godina koje su još djeca.
Ali ponavljam, nisu sve takve.
Svaka cura sa svojih 16 godina je još dijete!!!
Citat:
Zašto? Zbog brojeva samo ili nečeg drugog?
Zato što je osoba sa 15 još psihički nestabilnija od one sa 23 i kad se tako šta dogodi stvar je jasna - starija osoba iskorištava.
Citat:
Koje? Također dečki od 23 godina nisu muškarci.
Jel punoljetan? Jel može raditi? Jel može u toj dobi imati bar tri godine staža? Jel može napraviti djete? Jel može se oženiti bez pristanka roditelja? Jel može već imati auto i tri godine otplačenog kredita? Jel može napraviti sranje da mu se sudi kao punoljetnoj, odrasloj osobi?
Može.
Za mene je to dovoljan muškarac.

A kompleksi - neki će radije imati mlado zatelebano pile koje ce ga slusati i popustati u njegovim ljubomornim ispadima nego istrpjeti da mu jedna djevojka njegovih godina na to kaže - odjebi.
Ili imaju neke seksualne komplekse.

Zadnji Uredio mama : 24-10-08 u 00:50.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 00:52   #105 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Zbog razlike u zrelosti, kad ti već crtaju pa ne kužiš. 8 godina nije ista razlika u zrelosti ljudskog bića... 108 i 100 je isto, ali 9 i 1 godina očito nije!

I da, možda se može poklopiti da su 23-ogodišnjak i 17-ogodišnjakinja na istoj valnoj dužini, ali ono što je bitno... Ovdje se radi o napaljivanju na maloljetnice- i po trenutnim rezultatima 75% onih koji su odgovorili ih smatraju napaljujućima. Znači nema veze sa zrelošću, osobnošću, i bla, bla, bla- nego da bi jebali školarku, odn. da školarke smatraju jebozovnima... Piletina, mlado meso, itd- to je muški fetiš...
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 00:59   #106 (permalink)
Banned

lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

Citat:
Nema to veze sa izgledom, a mislim da sa 16 možeš samo misliti da si zrel, a ne biti takav.
Točno. Nije bitno kaj ti misliš o sebi dok imaš 16 godina.
Važno je što ti svojim postupcima pokazuješ jesi li zreo/zrela i kako te drugi doživljavaju. Kao dijete ili kao ozbiljniju i zreliju osobu.

Citat:
Svaka cura sa svojih 16 godina je još dijete!!!
Ne, nije.

Citat:
Zato što je osoba sa 15 još psihički nestabilnija od one sa 23 i kad se tako šta dogodi stvar je jasna - starija osoba iskorištava.
Znači sve osobe sa 15 su psihički nestabilnije od onih sa 23 (brojeva).
Kako to ova osoba sa više brojeva iskorištava?

Citat:
Jel punoljetan? Jel može raditi? Jel može u toj dobi imati bar tri godine staža? Jel može napraviti djete? Jel može se oženiti bez pristanka roditelja? Jel može već imati auto i tri godine otplačenog kredita? Jel može napraviti sranje da mu se sudi kao punoljetnoj, odrasloj osobi?
Može.
Za mene je to dovoljan muškarac.
Može i što mu to sve znači ako je na razini srednjoškolarca? Dijete u tijelu muškarca.

Citat:
A kompleksi - neki će radije imati mlado zatelebano pile
Očeš reči da su sve mlade osobe takve?

Citat:
koje ce ga slusati i popustati u njegovim ljubomornim ispadima nego istrpjeti da mu jedna djevojka njegovih godina na to kaže - odjebi
Znači tebi kad dečko nešto prigovori ti mu kažeš odjebi?
Ni ne saslušaš ga, ni ne razgovarate ni ništa, samo: Odjebi.

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Zbog razlike u zrelosti, kad ti već crtaju pa ne kužiš. 8 godina nije ista razlika u zrelosti ljudskog bića... 108 i 100 je isto, ali 9 i 1 godina očito nije!
Ne pričamo ovdje o 9 i 1 niti o 100 i 108.
Nek o 16,17,17.5 i 21,22,23..

Citat:
I da, možda se može poklopiti da su 23-ogodišnjak i 17-ogodišnjakinja na istoj valnoj dužini, ali ono što je bitno... Ovdje se radi o napaljivanju na maloljetnice- i po trenutnim rezultatima 75% onih koji su odgovorili ih smatraju napaljujućima.
Naravno da može.
tema je otišla u krivom smjeru.

Zadnji Uredio lamborghini : 24-10-08 u 01:03.
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 01:01   #107 (permalink)
živac.

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
mama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosanmama ima na što biti ponosan

Joj znaš šta EXTRA si dosadan, ništa ne čitaš šta ti piše i ne želim više raspravljati se sa takvim...osobama.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 01:07   #108 (permalink)
Banned

Previše argumenata za tebe

Sad kad vidiš da nemaš više ništa za reči, skrečeš s teme i govoriš da sam dosadan. Zašto? Zato što argumentirano raspravljam?
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 01:15   #109 (permalink)
Akademik Foruma

Ej, a kako ga ti [biiip]... Nemoj ti tu davati Mami smajlić, jer ti svi argumanti (i njeni i naši) prozuje iznad glave i baljezgaš... Ako ga netko tu treba dobiti, to si ti. Pogle ovaj argument s 'odjebi'- pa što da ti odgovori kad ti nju očito nisi shvatio???
Odgovori sa citatom
Star 24-10-08, 01:20   #110 (permalink)
Banned

Citat:
Ej, a kako ga ti [biiip]..
Zašto je moje mišljenje koje je različito od njezinog [biiip].. ?

Citat:
Nemoj ti tu davati Mami smajlić, jer ti svi argumanti (i njeni i naši) prozuje iznad glave i baljezgaš...
Nije baš nečije mišljenje kulturno nazivati baljezganjem.
Na sve vaše argumente sam odgovorio, ona nije.

Citat:
Ako ga netko tu treba dobiti, to si ti. Pogle ovaj argument s 'odjebi'- pa što da ti odgovori kad ti nju očito nisi shvatio???
Upravo i nju to muči.
Priča da dečki nebi mogli podnijeti curu koja je pametnija od njega i koja mu kaže odjebi.
Zapravo je ona takva. Ona ne može podnijeti muškarca koji je pametniji od nje i koji bi joj rekao odjebi.
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114