| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama Ja ne znam kako neki mogu lupetati neke gluposti - cura izgleda starije, ona se ponaša ... |
| | #101 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Maloljetnice Citat:
Naravno, i u najmanju ruku je degutantno.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #103 (permalink) | |||||
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,007
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
Znači nitko ju nebi smio pogledati zbog brojeva? Citat:
Sve skupa ovisi o puno detalja. Citat:
Ne izgledaju sve cure jednako razvijeno fizički. Nisu sve cure mentalno i psihički jednako razvijene. Nisu ljudi roboti i strojevi da su ograničeni brojevima. Kompjutor ima 100gb hard diska i na svaki komp s takvih hardom stane jednako podataka. Sa ljudima nije tako. Neki su sa 16 zreliji i ozbiljniji, neki nisu. Citat:
Ali ponavljam, nisu sve takve. Citat:
Koje? Također dečki od 23 godina nisu muškarci. | |||||
| | |
| | #104 (permalink) | ||
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
Citat:
Zato što je osoba sa 15 još psihički nestabilnija od one sa 23 i kad se tako šta dogodi stvar je jasna - starija osoba iskorištava. Jel punoljetan? Jel može raditi? Jel može u toj dobi imati bar tri godine staža? Jel može napraviti djete? Jel može se oženiti bez pristanka roditelja? Jel može već imati auto i tri godine otplačenog kredita? Jel može napraviti sranje da mu se sudi kao punoljetnoj, odrasloj osobi? Može. Za mene je to dovoljan muškarac. A kompleksi - neki će radije imati mlado zatelebano pile koje ce ga slusati i popustati u njegovim ljubomornim ispadima nego istrpjeti da mu jedna djevojka njegovih godina na to kaže - odjebi. Ili imaju neke seksualne komplekse.
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. Zadnji Uredio mama : 24-10-08 u 00:50. | ||
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 38
Poruka: 3,895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Zbog razlike u zrelosti, kad ti već crtaju pa ne kužiš. 8 godina nije ista razlika u zrelosti ljudskog bića... 108 i 100 je isto, ali 9 i 1 godina očito nije! I da, možda se može poklopiti da su 23-ogodišnjak i 17-ogodišnjakinja na istoj valnoj dužini, ali ono što je bitno... Ovdje se radi o napaljivanju na maloljetnice- i po trenutnim rezultatima 75% onih koji su odgovorili ih smatraju napaljujućima. Znači nema veze sa zrelošću, osobnošću, i bla, bla, bla- nego da bi jebali školarku, odn. da školarke smatraju jebozovnima... Piletina, mlado meso, itd- to je muški fetiš...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #106 (permalink) | ||||||
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
Važno je što ti svojim postupcima pokazuješ jesi li zreo/zrela i kako te drugi doživljavaju. Kao dijete ili kao ozbiljniju i zreliju osobu. Ne, nije. Citat:
Kako to ova osoba sa više brojeva iskorištava? Citat:
Očeš reči da su sve mlade osobe takve? Citat:
Ni ne saslušaš ga, ni ne razgovarate ni ništa, samo: Odjebi. Citat:
Nek o 16,17,17.5 i 21,22,23.. Citat:
tema je otišla u krivom smjeru. Zadnji Uredio lamborghini : 24-10-08 u 01:03. | ||||||
| | |
| | #107 (permalink) |
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Joj znaš šta EXTRA si dosadan, ništa ne čitaš šta ti piše i ne želim više raspravljati se sa takvim...osobama.
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 38
Poruka: 3,895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Ej, a kako ga ti [biiip]... Nemoj ti tu davati Mami smajlić, jer ti svi argumanti (i njeni i naši) prozuje iznad glave i baljezgaš... Ako ga netko tu treba dobiti, to si ti. Pogle ovaj argument s 'odjebi'- pa što da ti odgovori kad ti nju očito nisi shvatio???
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #110 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Zašto je moje mišljenje koje je različito od njezinog [biiip].. ? Citat:
Na sve vaše argumente sam odgovorio, ona nije. Citat:
Priča da dečki nebi mogli podnijeti curu koja je pametnija od njega i koja mu kaže odjebi. Zapravo je ona takva. Ona ne može podnijeti muškarca koji je pametniji od nje i koji bi joj rekao odjebi. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.

Naravno, i u najmanju ruku je degutantno.

Pogle ovaj argument s 'odjebi'- pa što da ti odgovori kad ti nju očito nisi shvatio???