da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: lamborghini Zato jer nisu svi isti. Jer nisu svi ko ti da su sa 16 godina ovisili o ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
To ne mjenja činjenicu da je bio dijete.
I meni je drago da sam sa svojih 16 bila ovisna o mojoj majci jer je to normalno za djecu!
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Zadnji Uredio tendre poison : 24-10-08 u 13:38
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ja svoje dijete ne bi pustila u život sa 15 godina.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Koliko sam ja shvatila, ovde nije tema zrelost, vec prosto pitanje: pale li vas/jesu li vam sexualno privlacne maloletnice... sto opet ne mora znaciti da biste bili sa takvom osobom... Kakva pedofilija, kakvi perverznjaci pobogu?!
Sta ako je nekom decku i od 30 god. sexualno privlacna cura od recimo 17 koja moze imati telo kao neka od 25 (sto ne znaci da bi nesto pokusao), i masta o sexu s njom? Pa, nije valjda odlepio, to je nesto sasvim normalno!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ovo s tvojim bratićem je ekstrem i ne možeš jedan ekstrem uzimati kao nešto uobičajeno.