da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Meni žao tvoje djece....
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Pre ce biti da uska shvatanja imaju oni kojima je bauk ako se neko napali na curu ispod 18!
I da, prvo bih naucila znacenje nekih pojmova, pa tek onda ih upotrebljavala!
Pa, ako decka od 23 napali cura od 17, je li on pedofil?A što ne bi pričali o pedofiliji?A o takvim godinama se ovde najvise pisalo...
Sasvim je drugacije ako je on mnogo stariji od te nazovi granice, a ona mladja...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
stupid is as stupid does
evo, preletio 14 i kusur stranica da vidim kaje bilo odkad sam jucer glasal u anketi...vidim fina raspravica...al sam se setil da nisam ostavil odgovor, pa evo...
osobno kolko god curka od 16 (posto je to najcesca brojka ovdje vidim) godina imala dobro tijelo , ne pali me to jer znam da je intelektualno nerazvijena i nije na istoj razini razmisljanja kao i ja. kad vidim takve klinkice zalim ih jer zele se pokazat zrelijima neg kaj jesu. sukladno svemu tome, mene jednostavno one ne pale jer znam da su jos djeca koja u velkoj vecini nema pojma o zivotu i vecinom kad i cujem koji njihov razgovor to mi potvrduje moje misljenje.
rade gledam za sebe da uhvatim kakvu svojeg godista, eventualno godinu dana mladu, makar mi mozak i na te gleda suzdrzano. osim toga, kaj ja pametnog imam razgovarat s klinkicom od 15, 16, kaj ona meni ima pametnog rec. osobno se drzim podalje od takvih na svakom polju.
a ovi kaj su stariji pa u vezama s takvim klinkama, a kaj da im radim, osobni izbor. il je m s njom zato kaj je mala pristojnog izgleda pa mu to dize ego, il je s njom zato kaj je na istoj intelektualnoj razini kao i doticna...necu se opce upustat u te analize, jer me zivo zaboli. ja znam da drukcije gledam na te veze, ono. recimo 14-15-16 i 20....ajde da je 18-19 i 20, to vec funkcionira, al ovo...tek za nekolko godina bi ja s njom bil kad se sredi zenska psihicki. smatram da sto je covjek stariji to mu manje smeta ta razlika u godinama i ne gleda na to ko nekaj jer su i brojke sasvim drukcije...
nije bas isto 16 i 20 i 20 i 24.. il ak bas ocemo 26 i 30...neznam...malo mi je to morbidno, a znam da nebi bas bil odusevljen da mi kcer ima decka, a kamoli punoljetnog.svi znamo kaj m zele, nemojmo se zavaravat...ipak jos uvijek imamo primatske krvi u sebi...sam kaj s godinama i ovisno o intelektu covjek zeli to isto al na drukciji nacin, ne iskljucivo zivotinjski..a ak fakat neko ima kaj razgovarat s takvim klinkama onda mu svaka cast...ja znam za sebe da se ja to ne upustam ni u masti..
Zadnji Uredio macor : 24-10-08 u 14:02