Vidi Rezultate Anketa: Pale li vas maloljetnice?

Glasači
99. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • da

71 71.72%
  • ne

19 19.19%
  • ni u ludilu

9 9.09%
Stranica 16 od 27 PrvoPrvo ... 6111213141516171819202126 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 151 do 160 od 267

Maloljetnice

Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: white devil Pre ce biti da uska shvatanja imaju oni kojima je bauk ako se neko napali na ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Maloljetnice

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Pre ce biti da uska shvatanja imaju oni kojima je bauk ako se neko napali na curu ispod 18!

I da, prvo bih naucila znacenje nekih pojmova, pa tek onda ih upotrebljavala!

Pa, ako decka od 23 napali cura od 17, je li on pedofil? A o takvim godinama se ovde najvise pisalo...

Sasvim je drugacije ako je on mnogo stariji od te nazovi granice, a ona mladja...
    Malo čitaj bolje, spominjale se i godine od 14. Jel netko etiketirao nekoga od 23 koji se napali na maloljetnicu kao pedofila? Ne baš, ne ide ti ovo čitanje nešto, jel?
    A koje ja to pojmove da naučim, molim te, reci mi, rado bih naučila nešto novo.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,995
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    To je bilo karikirano za alkohol i cigarete

Njegov mentalni sklop je toliko jasan ako je sa 15 god. odlučio napustiti srednju.

Da smo u '30. dobro, ajd nekako... ali u 21. (20.) st.
    Da, tako je bilo.
    Osječao je da je spreman za tako nešto, bio je puno zreliji nek njegovi vršnjaci.

Sa 20 se oženio i dobio 1. dijete. Cura mu je tada imala 23.

prof. Foruma Avatar od korisnika zaneti.m
    Datum registracije
    15-10-08
    Poruka
    1,046
    Liked
    5 times

Or: bez starca nema udarca!
    l
    Dajte ovaj vic, za vic meseca.

Bez mladog lava nema ništa, kad te mladi lav uhvati, zgužva te sa jednog na drugi ćošak kreveta.

To ti je isto ko kad voziš auto, novi auto je novi, neko pak vozi polovnjak a neko krš.
    Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Malo čitaj bolje, spominjale se i godine od 14. Jel netko etiketirao nekoga od 23 koji se napali na maloljetnicu kao pedofila?
    Etiketiraj ga ti, vidim na dobrom si putu!

Ne baš, ne ide ti ovo čitanje nešto, jel?
    Ti mora da si u skoli bila bubalica, pa sve ucila napamet... Ima vremena, prosirices vidike!

A koje ja to pojmove da naučim, molim te, reci mi, rado bih naučila nešto novo.
    Pardon, nisam navela! Jbg, nisam racunala da je nekima tesko izvesti slicne mentalne operacije... Moja greska...

Zaneti, polovnjak je razradjen!
    Zadnji Uredio white devil : 24-10-08 u 14:14
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Citat Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
    Da, tako je bilo.
    Osječao je da je spreman za tako nešto, bio je puno zreliji nek njegovi vršnjaci.

Sa 20 se oženio i dobio 1. dijete. Cura mu je tada imala 23.
    Prije da je morao biti zreliji Nijedno dijete svojom voljom sa 15. nije zrelo.

Osim ako prebacimo temu na Isusov govor u sinagogi pred mudracima. Ali sad, Isus je po Duhu sv. pa i nije "svakodnevan".
    Ali to je OffT.
    stupid is as stupid does

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

sto se tice zrelosti i veze curice od 16 i muskarca od 23.. gle cuda.. jedan jedinstveni i neponovljivi primjerak takve veze postoji ovdje na forumu. prije 5 godina sam JA bila ta curica od 16, koja je upoznala decka od 22, odnosno 23. mislim da je svima ovdje na forumu vidljivo da sam ja malcice "starija" za svoje godine, tako se oduvijek osjecam. on se oduvijek osjecao "mladji" i paf.. eto nas.. bilo je tesko u pocetku, al kad je prosla koja godina stvari su legle na svoje mjesto

tako da, molim vas lijepo, iznimke postoje. nit su one nastrane nit bi ih se trebalo osudjivati.

zakonska granica je 14 godina tako da za bilo kakve rasprave na tu temu ne vidim razloga.

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Etiketiraj ga ti, vidim na dobrom si putu!

Ti mora da si u skoli bila bubalica, pa sve ucila napamet... Ima vremena, prosirices vidike!

Pardon, nisam navela! Jbg, nisam racunala da je nekima tesko izvesti slicne mentalne operacije... Moja greska...

Zaneti, polovnjak je razradjen!
    možeš me nastaviti vrijeđati na drugoj temi
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    sto se tice zrelosti i veze curice od 16 i muskarca od 23.. gle cuda.. jedan jedinstveni i neponovljivi primjerak takve veze postoji ovdje na forumu. prije 5 godina sam JA bila ta curica od 16, koja je upoznala decka od 22, odnosno 23. mislim da je svima ovdje na forumu vidljivo da sam ja malcice "starija" za svoje godine, tako se oduvijek osjecam. on se oduvijek osjecao "mladji" i paf.. eto nas.. bilo je tesko u pocetku, al kad je prosla koja godina stvari su legle na svoje mjesto

tako da, molim vas lijepo, iznimke postoje. nit su one nastrane nit bi ih se trebalo osudjivati.

zakonska granica je 14 godina tako da za bilo kakve rasprave na tu temu ne vidim razloga.
    Nitko ne osuđuje te veze, ali one zapravo nisu bile u pitanju. Ne veze, nego napaljivanje na curice

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Nitko ne osuđuje te veze, ali one zapravo nisu bile u pitanju. Ne veze, nego napaljivanje na curice
    srecom pa ti nisi bila jedna od onih koji su temu preokrenuli u moralne gluposti, spike o nastranosti i sl. poklopi se usima i suti.

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    A cak je i opstala veza, svaka cast!

možeš me nastaviti vrijeđati na drugoj temi
    Ne zelim te vredjati, niti mi je to bio cilj, i sorry sto si se osetila uvredjenom. Vidis, ja nisam iako si navela iz cista mira da imam uska shvatanja i da mi slabo ide citanje.
    Ali, priznaj, imas potrebu prva zapocinjati takve 'rasprave'!
    I dosta o ovome!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Lajkaj nas na Facebooku