da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: white devil Pre ce biti da uska shvatanja imaju oni kojima je bauk ako se neko napali na ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Etiketiraj ga ti, vidim na dobrom si putu!
Ti mora da si u skoli bila bubalica, pa sve ucila napamet...Ne baš, ne ide ti ovo čitanje nešto, jel?Ima vremena, prosirices vidike!
Pardon, nisam navela! Jbg, nisam racunala da je nekima tesko izvesti slicne mentalne operacije... Moja greska...A koje ja to pojmove da naučim, molim te, reci mi, rado bih naučila nešto novo.
Zaneti, polovnjak je razradjen!
Zadnji Uredio white devil : 24-10-08 u 14:14
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
sto se tice zrelosti i veze curice od 16 i muskarca od 23.. gle cuda.. jedan jedinstveni i neponovljivi primjerak takve veze postoji ovdje na forumu. prije 5 godina sam JA bila ta curica od 16, koja je upoznala decka od 22, odnosno 23. mislim da je svima ovdje na forumu vidljivo da sam ja malcice "starija" za svoje godine, tako se oduvijek osjecam. on se oduvijek osjecao "mladji" i paf.. eto nas.. bilo je tesko u pocetku, al kad je prosla koja godina stvari su legle na svoje mjesto![]()
tako da, molim vas lijepo, iznimke postoje. nit su one nastrane nit bi ih se trebalo osudjivati.
zakonska granica je 14 godina tako da za bilo kakve rasprave na tu temu ne vidim razloga.
A cak je i opstala veza, svaka cast!
Ne zelim te vredjati, niti mi je to bio cilj, i sorry sto si se osetila uvredjenom. Vidis, ja nisam iako si navela iz cista mira da imam uska shvatanja i da mi slabo ide citanje.
Ali, priznaj, imas potrebu prva zapocinjati takve 'rasprave'!
I dosta o ovome!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.