da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; PALE LI VAS MALOLJETNICE je po značenju i broju slova vrlo različito od VJERUJETE LI U LJUBAV IZMEĐU MALOLJETNE I ...
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Gle, lamborghini, ne jebi me u mozak! Dublja rasprava o maloljetnicama za mene nije jesu li one zrele ili nisu. Ako to ne shvaćaš, tvoj problem.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
I pretpostavljam, zakljucak bi bio - vecinu pale! Zasto? Zato sto i maloletnice mogu imati sise i guze kao i one starije, a normalno je da muskarce to zna napaliti! Opet zasto? Zato sto im je to u prirodi i ne moze se drugacije objasniti. Kad je nagon u pitanju, ne broje se godine! Ovo naravno vazi za maloletnice sa razvijenijim telom.
Drugo je kad se neko pali na neku od 12-13 godina koja ima jos uvek telo deteta. meni zvuci malo bolesno, prelazi u sexualne extreme, ali opet je za neke ljude to prirodno, isto kao sto je neko prirodno gay!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
gle, ovu temu ne mozes prosirit na pedifiliju jer su u pitanju maloljetnice, a ne djeca. nadam se da znas sto je pedofilija.
krivo je poslana ona poruka gore