Ja imam 18 god., normalno da me privlače malo mlađe i malo starije cure, pa tako i maloljetnice!
da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Gledam po sebi, izgledam skoro isto kao i kad sam imala 17, samo sam djelovala (i bila) naivnija i blesavija.. ...
Ja imam 18 god., normalno da me privlače malo mlađe i malo starije cure, pa tako i maloljetnice!
Juventus!
Ne sjećam se više tko je spominjao psihologa, ali dobro bi došao i pravnik.
Osoba s 15 godina po zakonima RH ne može biti zaposlena, ne može iznajmiti stan...
Jednu neprihvatljivu izjavu si postavio kao podlogu svojim vrlo neobičnim stavovima.
Znam za mnogo brakova u kojima su se maloljetnice udavale,
ali ni jedan od njih nije ni sretan ni normalan.
Ima mnogo djece koja nisu završila srednju školu i ne postoji slučaj u kojem je to normalno.
Zadnji Uredio Maslow : 26-10-08 u 00:39
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Kad bi svi sudili po sebi u ovakvim stvarima, to baš nebi imalo smisla, jelda?
Jer ovdje ipak ne raspravljamo o tebi nek opčenito o maloljetnicama.
A to zaključuješ po čemu? Zato jer ti tako razmišljaš?EDIT: sve cure traže starije dečke! 2-3 godine a ne 6-7
A zakoni u hrvatskoj se jako primjenjuju.
Od kad da mi je znati?
Ja znam za sretne i normalne.
Znači svi koji ne zvarše srednju školu su nenormalni?
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Ona nije ništa rekla, več je povremeno uletavala na temu i govorila da je to perverzno, bolesno itd..
Pa ako je to tebi sve....
Ako gledam sebe fizički, ne bih se svrstala u razvijene žene. Malena sam, relativno mršavija, nemam ni cice ni guzicu
Uvijek se sjetim situacije u Fužinama u 3 mj kada me žena u dućanu tražila osobnu i ostala paf! jer sam '82 godište.
Istina je da izgled određenih godina imponira, ali bih se jako zabrinula kada bi me i po razmišljanju svrstali u "treba mi osobna za alkohol" grupu.
Tako da, izgled zna zavarati. Ponekada i previše. Ali način razmišljanja ne. Osim ako osoba sebe ne zavarava da je i psihički mlađa kako se i fizički osijeća. Ali to je već malo za zabrinuti se.
Lijepo je nositi nešto naivno, zaigrano, dječije u sebi, ali gdje je granica? Ja sa (skoro) 26 ne želim biti u stadiju sa 17.
Zadnji Uredio dorina : 26-10-08 u 02:40
stupid is as stupid does
Joj daj oladi.... pod tim "sve" sam mislila da se slažem s time što je napisala.