Vidi Rezultate Anketa: Pale li vas maloljetnice?

Glasači
99. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • da

71 71.72%
  • ne

19 19.19%
  • ni u ludilu

9 9.09%
Stranica 22 od 27 PrvoPrvo ... 121718192021222324252627 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 211 do 220 od 267

Maloljetnice

Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ona je, isto ko i ti pisala u ovoj temi sa osobnog gledišta i stajališta. Ali ovo nije tema za ...

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,995
    Liked
    2 times

Re: Maloljetnice

Ona je, isto ko i ti pisala u ovoj temi sa osobnog gledišta i stajališta. Ali ovo nije tema za to. Puno je opširnija od toga.

Ako ti sa 16 godina nisi izgledala starije ili mlađe, ne znači da ni jedna cura nije. To isto i za nju vrijedi.

Jer neka cura sa 16 izgleda kao da ima 13, neka kao da ima 16 a neka kao da ima 20.
    A na kraju to su samo brojevi koji u prirodnom razvoju ne vrijede za sve jednako.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Nije ni bitno kako netko izgleda za svoje godine. Izgledala sam isto kao i sad, rano sam se razvila, ali u glavi bila sam naivno i budalasto dijete. Danas sam nešto iskusnija, imam drukčije poglede na život i drukčija razmišljanja. U tome je stvar. Znači vjerujem da oni koji se pale na maloljetnice privlači ih uglavnom ta naivnost i nezrelost, to je moje mišljenje, a sad ne moram biti u pravu.

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,995
    Liked
    2 times

U ovoj temi je bitno kako netko izgleda.
    Jer maloljetnica može izgledati dosta starije i biti razvijena i normalno je da se neko može zapaliti za nju zbog izgleda.

A isto to se može primjeniti i za način razmišljanja. Ne razmišljaju svi isto niti su svi jednako zreli u određenoj dobi (u maloljetničkoj recimo).

A sad ovo zadnje, stvar je u tome kakav je čovjek i to je nešto osobno. Ja mogu za sebe reči da me nikad u maloljetnici nebi privukla njezina naivnost ili nezrelost (ako je takva).

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
    Možda. Recimo brak traje više godina,2 djece, dobro se slažu. Za mene je to normalan i sretan brak.
    Nema tu nikakvog slaganja.
    U pravilu te žene bespogovorno i sa strahom slušaju svoje muževe.
    Taj odnos je u najmanju ruku neprirodan jer žena uopće nije imala priliku sazoriti kao žena.

A zašto?
    Što ako nekome ne ide u školi, pa odluči da je za njega bolje potražiti posao. To nije normalna okolnost?
    15 godišnjak nema pravo odlučiti ne ići u školu.
    Ti me pomalo podsjećaš na one nizozemske pedofile: http://www.pnvd.nl/,
    koji se zalažu da djeca budu punoljetna sa 16 godina,
    a da sa 12 mogu kupovati alkohol i cigarete i još svašta nešta.
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Citat Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
    OK, tolerantni su, ali ga nevidjeno preteruju, Bolje reci - seru!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

U Nizozemskoj je, prema mojim saznanjima, normalno da dijete od 16 godina ode od kuće i da ne živi sa roditeljima. Zato što oni smatraju da ako to ne učini, roditelji ga nisu dobro odgojili, i nije spremno za život, a to se smatra neuspjehom, tako da je "klima" malo drugačija što se tiče toga.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

U Nizozemskoj je puno toga normalno, što u drugim djelovima Europe nije, i ja osobno želim da tako i dalje ostane.
    Krenimo prvo od samih sebe, prisjetimo se šta smo i kako radili sa 16 godina, o čemu smo vodili brigu, što nam je bilo interes, koliko smo znali o stvarnim životnim problemima, koliko smo bili obrazovani, itd, itd.
    Ja sam prvi koj se slaže s tim da sa 16 godina osoba nije spremna na samostalan život, osim pojedinaca, ali to su ekstremi i ne želimo se valjda voditi njihovim primjerom. Večina je emocionalno nedozrela i potpuno ne pripremljena za samostalni život, tako da guranje i forsiranje da 16 godišnjaci trebaju i mogu samostalno živjeti je po meni apsurd.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    U Nizozemskoj je puno toga normalno, što u drugim djelovima Europe nije, i ja osobno želim da tako i dalje ostane.
    Krenimo prvo od samih sebe, prisjetimo se šta smo i kako radili sa 16 godina, o čemu smo vodili brigu, što nam je bilo interes, koliko smo znali o stvarnim životnim problemima, koliko smo bili obrazovani, itd, itd.
    Ja sam prvi koj se slaže s tim da sa 16 godina osoba nije spremna na samostalan život, osim pojedinaca, ali to su ekstremi i ne želimo se valjda voditi njihovim primjerom. Večina je emocionalno nedozrela i potpuno ne pripremljena za samostalni život, tako da guranje i forsiranje da 16 godišnjaci trebaju i mogu samostalno živjeti je po meni apsurd.
    Slažem se. Al puno smo u off otišli...
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,995
    Liked
    2 times

Nema tu nikakvog slaganja.
    U pravilu te žene bespogovorno i sa strahom slušaju svoje muževe.
    Taj odnos je u najmanju ruku neprirodan jer žena uopće nije imala priliku sazoriti kao žena.
    A ko si ti da govoriš da li se netko slaže u braku ili ne?
    Ovakav stav mi je potpuno nejasan.

Od kad je srednja škola obavezna?

Ovo su teške optužbe a ne vidim potrebe za tim.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
    U ovoj temi je bitno kako netko izgleda.
    Jer maloljetnica može izgledati dosta starije i biti razvijena i normalno je da se neko može zapaliti za nju zbog izgleda.

A isto to se može primjeniti i za način razmišljanja. Ne razmišljaju svi isto niti su svi jednako zreli u određenoj dobi (u maloljetničkoj recimo).

A sad ovo zadnje, stvar je u tome kakav je čovjek i to je nešto osobno. Ja mogu za sebe reči da me nikad u maloljetnici nebi privukla njezina naivnost ili nezrelost (ako je takva).
    Pa dobro, razumljivo je da ako je netko privlačan (neovisno o godinama i spolu) da će privlačiti pažnju na sebe... mogu i ja "sliniti" nad zgodnim dečkom koji ima 17 i izgleda starije, ali ne pada mi na pamet nešto pokušavati s njim. Neke granice moraju postojati. Danas sve te curice od 15 većinom se oblače i šminkaju tako da izgledaju deset godina starije, i vjerojatno će se svaki muškarac okrenuti za atraktivnom mlađom djevojkom, ali to ne znači da je normalno i ispravno da muškarac od trideset ide nešto pokušavati s njima. Ili tebi to je? Bez obzira koliko neka cura djelovala starije, i bez obzira na to koliko je zrela za svoje godine. Neke stvari su jednostavno nedopustive...

Lajkaj nas na Facebooku