Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa fbs, riknuo ti link na sliku. a ja nisam vidio. Ja vidim sliku! Da nije tebi ...

Vidi Rezultate Anketa: Pale li vas maloljetnice?
da 71 71.72%
ne 19 19.19%
ni u ludilu 9 9.09%
Glasači: 99. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-11-08, 11:45   #241 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 8,521
white devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjetiwhite devil je sjajno za vidjeti
Re: Maloljetnice

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
fbs, riknuo ti link na sliku. a ja nisam vidio.
Ja vidim sliku! Da nije tebi nesto riknulo?!
Odgovori sa citatom
Star 03-11-08, 12:06   #242 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 23
Poruka: 1,567
EvilM@ster će uskoro biti poznatEvilM@ster će uskoro biti poznatEvilM@ster će uskoro biti poznatEvilM@ster će uskoro biti poznatEvilM@ster će uskoro biti poznatEvilM@ster će uskoro biti poznatEvilM@ster će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Hm ovisi kolko su maloljetne
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-11-08, 13:30   #243 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 26
Poruka: 3,476
edhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svimaedhembeg je poznat svima

Kod mene nista ispod 20 ...
Odgovori sa citatom
Star 04-11-08, 07:59   #244 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
nije stvar u godinama razlike... ali lik koji je student sa curom koja je tek upisala srednju, meni je nemoralno.
to nisam i nikad neću shvatiti. ajd da cura ima 17-18 a dečko 25 - to je ok. ali dečko 23-25 s curom od 15-16 godina je perverzno. kakve uopće zajedničke stvari imaju jer je velika razlika u dobi. sve iznad 19, 20 može biti i 10 godina razlike, ali imaju neke interese.

EDIT: sve cure traže starije dečke! 2-3 godine a ne 6-7
dakle, stavimo to ovako: 19. studenog kada sam još imala 16 godina bila sam mlada, glupa, naivna i djetinjasta te nikako nisam mogla komunicirati sa nekim studentom. U ponoć, 20.11 kada sam navršila 17 godina odjednom mi se u potpunosti otvorio pogled na život, doživjela sam prosvjetljenje puhnuvši u svjećice i sada sam spremna za "studenta"?
Molim te, ne pričaj gluposti.

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Maloljetnica može biti i sa 17 godina i 352 dana.
Znači nitko ju nebi smio pogledati zbog brojeva?

Ne izgledaju sve cure jednako razvijeno fizički.
Nisu sve cure mentalno i psihički jednako razvijene.
Nisu ljudi roboti i strojevi da su ograničeni brojevima.
Kompjutor ima 100gb hard diska i na svaki komp s takvih hardom stane jednako podataka.
Sa ljudima nije tako. Neki su sa 16 zreliji i ozbiljniji, neki nisu.

Koje? Također dečki od 23 godina nisu muškarci.

Nije mi jasno zbog čega svi generaliziraju što se tiče veze između maloljetnice i punoljetnika.
A što se tiče napaljivanja - mene napaljuje Jhonny Depp, a po godinama mi može biti otac. Koliko je to perverzno i nemoralno?

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
sto se tice zrelosti i veze curice od 16 i muskarca od 23.. gle cuda.. jedan jedinstveni i neponovljivi primjerak takve veze postoji ovdje na forumu. prije 5 godina sam JA bila ta curica od 16, koja je upoznala decka od 22, odnosno 23. mislim da je svima ovdje na forumu vidljivo da sam ja malcice "starija" za svoje godine, tako se oduvijek osjecam. on se oduvijek osjecao "mladji" i paf.. eto nas.. bilo je tesko u pocetku, al kad je prosla koja godina stvari su legle na svoje mjesto

tako da, molim vas lijepo, iznimke postoje. nit su one nastrane nit bi ih se trebalo osudjivati.

zakonska granica je 14 godina tako da za bilo kakve rasprave na tu temu ne vidim razloga.
Ne toliko jedinstven i ne toliko neponovljiv...
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-08, 08:23   #245 (permalink)
Najveći Car Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 23
Poruka: 7,093
shelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
Ne toliko jedinstven i ne toliko neponovljiv...
naravno da nije, al svi se tome iscudjavaju ko pura dreku

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-10, 13:43   #246 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika sheik_mohamed

Datum registracije: 10-04-09
Poruka: 813
sheik_mohamed se izdvaja iz mase

znam jednu malu u susjedstvu ima oko neki 12-13 god,ali kažu da se mala jebe i puši da je to strava......
Odgovori sa citatom
Star 08-03-10, 13:47   #247 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-03-09
Godina: 33
Poruka: 1,952
ally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavan

a da mi je znati koji su to "frajeri" koji se s njom seksaju
Odgovori sa citatom
Star 08-03-10, 13:49   #248 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-06-08
Poruka: 1,248
vesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavanvesna75 je slavan

Citat:
Pravi autor: ally3 Pogledaj Poruke
a da mi je znati koji su to "frajeri" koji se s njom seksaju
užas, em rade protivzakonitu, nemoralnu i odvratnu stvar em još prepričavaju
Star 08-03-10, 13:54   #249 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-03-09
Godina: 33
Poruka: 1,952
ally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavanally3 je slavan

uff vesna, bolje mi je nemisliti o tom.. takva ljutnja me obuzme kad ovo čitam/vidim
Odgovori sa citatom
Star 08-03-10, 13:56   #250 (permalink)
user friendly

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 32
Poruka: 10,438
Joks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnost

anketa je trebala biti javna pa me baš zanima jel bi bilo toliko glasova i takav rezultat

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114