| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa fbs, riknuo ti link na sliku. a ja nisam vidio. Ja vidim sliku! Da nije tebi ... |
| | #244 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
Molim te, ne pričaj gluposti. Citat:
Nije mi jasno zbog čega svi generaliziraju što se tiče veze između maloljetnice i punoljetnika. A što se tiče napaljivanja - mene napaljuje Jhonny Depp, a po godinama mi može biti otac. Koliko je to perverzno i nemoralno? Citat:
Ne toliko jedinstven i ne toliko neponovljiv... ![]() | |||
| | |
| | #245 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Maloljetnice naravno da nije, al svi se tome iscudjavaju ko pura dreku ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-09 Lokacija: zg
Poruka: 813
![]() | Re: Maloljetnice znam jednu malu u susjedstvu ima oko neki 12-13 god,ali kažu da se mala jebe i puši da je to strava......
__________________ i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................ |
| | |
| | #247 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-03-09 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 1,952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice a da mi je znati koji su to "frajeri" koji se s njom seksaju ![]()
__________________ zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše |
| | |
| | #249 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-03-09 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 1,952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice uff vesna, bolje mi je nemisliti o tom.. takva ljutnja me obuzme kad ovo čitam/vidim ![]()
__________________ zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše |
| | |
| | #250 (permalink) |
| user friendly Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 10,438
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice anketa je trebala biti javna pa me baš zanima jel bi bilo toliko glasova i takav rezultat ![]()
__________________ Ilsa: But what about us? Rick: We'll always have Paris. Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.