Hm ovisi kolko su maloljetne![]()
da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: ševa fbs, riknuo ti link na sliku. a ja nisam vidio. Ja vidim sliku! Da nije tebi nesto ...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Hm ovisi kolko su maloljetne![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Kod mene nista ispod 20 ...![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
dakle, stavimo to ovako: 19. studenog kada sam još imala 16 godina bila sam mlada, glupa, naivna i djetinjasta te nikako nisam mogla komunicirati sa nekim studentom. U ponoć, 20.11 kada sam navršila 17 godina odjednom mi se u potpunosti otvorio pogled na život, doživjela sam prosvjetljenje puhnuvši u svjećice i sada sam spremna za "studenta"?
Molim te, ne pričaj gluposti.
![]()
Nije mi jasno zbog čega svi generaliziraju što se tiče veze između maloljetnice i punoljetnika.
A što se tiče napaljivanja - mene napaljuje Jhonny Depp, a po godinama mi može biti otac. Koliko je to perverzno i nemoralno?
![]()
Ne toliko jedinstven i ne toliko neponovljiv...
![]()
znam jednu malu u susjedstvu ima oko neki 12-13 god,ali kažu da se mala jebe i puši da je to strava......
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
a da mi je znati koji su to "frajeri" koji se s njom seksaju![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
uff vesna, bolje mi je nemisliti o tom.. takva ljutnja me obuzme kad ovo čitam/vidim![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
anketa je trebala biti javna pa me baš zanima jel bi bilo toliko glasova i takav rezultat![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja