| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; A možda i to što su zabranjeno voće... |
| | #22 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | Re: Maloljetnice Citat:
maloljetnici me ne privlace, pa cak ni decki ispod 20 uvijek sam se palila na starije ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: wicked game Godina: 25
Poruka: 2,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Istina, ali obe odgovaraju na pitanje "da li te nešto pali"
__________________ "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris. Nestio, sed fieri sentio et excrucior." |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 28
Poruka: 2,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Da ali jedno je kad prodjes kraj cure koja te napali i to je to a nesto sasvim drugo cinjenica da imas sexualne mastarije o njima.....to vec daje drugacije svjetlo i na temu i pitanje.
__________________ .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere..... |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Da ali ako je pitanje "pale li vas maloljetnice", ne misliš li da to spada u temu...
__________________ "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris. Nestio, sed fieri sentio et excrucior." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Te curičke obično imaju krive stavove, i kad imaš 17 svaka pažnja ti je WOW, zato muškarci mogu lakše smotati takvu jednu i to im se sviđa. I još ona blesava misao da je mlada piletina, sva fina, glatka, zategnuta. Još ako je djevica ![]() Ne pale me ti dečarci, kad vidim na forumu slike ovom naših maloljetnika (ili netom punoljetnika ) pomislim - uf to će biti pravi frajerčina, curke će se ljepiti na njega.Ne napalim se.
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. Zadnji Uredio mama : 23-10-08 u 12:13. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 28
Poruka: 2,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice nemislim ....Kao sto rekoh npr. sjedis na kavi i prodje skupina srednjoskolki u minicama i pripijenim majicama , nasminkane itd..... svaki muskarac ce ih pogledat i to ce ga napalit taj tren.....i to je sve.... Doci kuci i mastati o njima , drkat na tu scenu ili sexat se s partnericom a mastat o njima je nesto sto nije nevino i vuce na pedofiliju....
__________________ .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere..... |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Nisam ni približno mislila na takve krajnosti... Mislila sam npr. da li se kome dogodilo da mu se duže u glavi zadržala neka cura od npr 17....
| | |
![]() |
« Sise, bradavice i sl.
|
??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

uvijek sam se palila na starije 
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....