| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tendre poison ja pomislim- zabranjeno Jebate, za tebe je stari japanski nacin zivota bio preliberalan... |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 18-06-08 Godina: 2
Poruka: 5,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice To zaključuješ u okviru onoga što si dosada mogao saznati o meni? ![]() Ne poznaš ti mene, Oggy! oh, jako bi se mogao prevariti koliko sam liberalna ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| živac. Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 6,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice "Ej mama, idem ja po dečka, u 19.05 mu završava nastava. Necu se zadrzavati, odvest cu ga kuci jer mora uciti da ima jednog dana ima tak dobar posao kao ja!" ![]()
__________________ Možda ga baš večeras u mraku čeka njegov komad slave, Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 23
Poruka: 387
![]() | Re: Maloljetnice ma ja se palim na sve, a sad al maloljettno il ne tko će to znat, mlade se trude izgledat kao da imaju 18, stare se također trude tak izgledat pa ti znaj tko ima koliko, boli me kurac
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
![]()
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Misty Mountains Godina: 23
Poruka: 4,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice nisam jos toliko ostario ![]()
__________________ 4. sezona CP virtualne kladionice - 12. kolo |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice nemora znaciti, naravno... ali JA osobno neželim bit TAJ netko.... ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.