| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maloljetnice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tendre poison Tko se od vas pali na maloljetne djevojke? na starije maloljetnice naravno da da... |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Maloljetnice Da, neki me put pale. A onda saznam koliko godina imaju, pa me napaljenost ekspresno prođe. Da, uvijek se potrudim saznati koliko stvarno cura ima godina prije nego što bilo što pokušam.
__________________ May you live in interesting times... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 18-06-08 Godina: 2
Poruka: 5,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
al što tip od 23, 25, ima raditi sa balavicom od 14, 15, 17 godina ja to ne razumijem, i što ima sliniti nad njom | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 2,007
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice Citat:
6 godina razlike među njima. Između mojih roditelja je razlika 10 godina. U 80 posto forumaša, razlika između roditelja je minimalno 5 godina. Ne vidim ni jedan razlog zašto nebi. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Dancing with death Godina: 2
Poruka: 8,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnice
__________________ I turned to look but it was gone I cannot put my finger on it now The child is grown the dream is gone I have become comfortably numb... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.