Ok, ali realno, situacija je takva.
Teško je na temelju brojeva odlučivati jeli u redu da je cura sa dečkom.
16,17,18,23,24... To je najmanji problem.
da
ne
ni u ludilu
Raspravljate o temi Maloljetnice u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: lamborghini Znači tip od 23 godine nesmije biti sa curom od 17 godina? 6 godina razlike među njima. ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ok, ali realno, situacija je takva.
Teško je na temelju brojeva odlučivati jeli u redu da je cura sa dečkom.
16,17,18,23,24... To je najmanji problem.
Pa objasnio sam ti več.
Zašto dečko od 23 godine nebi bio sa curom od 16. godina.
Cura je možda razvijenija od svojih vršnjakinja, ima zrelije razmišljanje, zanimaju ju stariji dečki. Može izgledati nekoliko godina starije, recimo koda ima 18,19.
Odlično se slažu u vezi ali nebi smjeli biti skupa zbog godina?
Meni je to neshvatljivo.
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Ima veze jer je tema išla u tom smjeru.
Djevojke od 16,17 godina nisu curice, ma što neki pričali o tome.
Dovoljno je jedan vikend otiči van i vidjeti.
obično ovaj podforum ignoriram, ali sad kad sam čula ove budalaštine moram komentirati.
potpis, rep+
nije stvar u godinama razlike... ali lik koji je student sa curom koja je tek upisala srednju, meni je nemoralno.
to nisam i nikad neću shvatiti. ajd da cura ima 17-18 a dečko 25 - to je ok. ali dečko 23-25 s curom od 15-16 godina je perverzno. kakve uopće zajedničke stvari imaju jer je velika razlika u dobi. sve iznad 19, 20 može biti i 10 godina razlike, ali imaju neke interese.
kakve to veze ima koliko je razvijena? cura je još 'djete'
potpis, ali to svejedno nije ok
EDIT: sve cure traže starije dečke! 2-3 godine a ne 6-7
Zadnji Uredio icegirl : 23-10-08 u 23:17
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Što je nemoralno u tome?
Pa ne govorimo ovdje o silovanju, prisili i sl.
Još jedanput postavljam pitanje. Zašto su nekima važni brojevi?
Ako su zajedno, znači da imaju zajedniče stvari.
Jer se sigurno sve cure koje imaju 16 godina ne ponašaju isto, kao i svi dečki koji imaju 23 godine ne ponašaju isto.
Niti su isto razvijeni niti su isto psihički zreli.
Samo je stvar u brojevima.
Ima velike veze. Neke cure sa 16 godina su još djevojčice, neke su več žene sposobne za imati djecu i brak.
Moj kum je oženio curu dok je imala 16 godina, rodila je dvoje djece i danas sretno žive u braku.
Već je netko rekao zato kaj je je lakše smotat. Sa tim se slažem.
Naime, koliko duboku konverzaciju možeš razviti sa nekom 16 - ogodišnjakinjom, pa neka ona izgleda i napredno i nazadno i zrelo, etc.
"Pametne" fraze što m vole lako je isčitati u Cosmu ili u bilo kojem savjetniku za expresnu pomoć u vezama.
I dalje, kaj sam skužila, da jako mali br dečki može "podnijeti" obrazovaniju curu od sebe. Zašto? Zbog slavnoga m ega koji govori da on mora biti alfa.
stupid is as stupid does
bravo za tvog kuma!
al mi ne pričamo o braku, ni o vezi, nego o paljenju na tijelo žene, a lice djevojčice, što je meni bljak
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.