Ja nisam nikad dosad koristila svoje tijelo kao sredstvo da nešto dobijem.
Raspravljate o temi manipulacija tijelom? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ugl.pitam dame.. ali nije uvjet! naime naše akcije su pune zamamnih oblina forumašica i forumaša..MUŠKI SU stand up(da im kažeš ...
Ja nisam nikad dosad koristila svoje tijelo kao sredstvo da nešto dobijem.
Dok ima bedaka koji padaju, treba koristiti sva sredstva.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
U situacijama sličnim toj koju si opisala igram na simpatičnost i uvijek upali...
... tijelom se svjesno nisam nikad koristila... bez uvrede ali jednostavno to ne bi mogla
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
ne...ako me nekad atributi izvuku,nisam "odgovorna" za to (mislim da to nisi ni pitala) ,ali ne koketiram da bih nešto dobila...
ako se trebam izvući iz neugodne situacije i dobiti nešto,trudim se sastaviti pametnu rečenicu i djelovati ozbiljno,a ne izbaciti sise...
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Nefertiti - dragi je druga priča
... a mislim da je u ovoj priči ta druga priča tek jedna slikica
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Nef, zloćko jedan...![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
mogu vam reci da dosta da ove starije tete dosta znaju popustit na nas mlade recimo na šalteru i tak![]()
Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže.