| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Mastrubacija na drugu... u Društvo forumu; Evo ovako,dećko mi je prije tjedan dana priznao da je mastrubirao na jednu zajednicku prijateljicu ...rekao je da je ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Evo ovako,dećko mi je prije tjedan dana priznao da je mastrubirao na jednu zajednicku prijateljicu ...rekao je da je to samo jednom napravio na nju i to da mu se slucajno ˝prikazala˝ u mislima kad je krenuo to radit..navodno na mene...ali to nije bitno....to me iskreno jako uzrujalo i skoro sam prekinula zbog toga...ali na kraju smo nekako izgladili situaciju....bar mislim jer mi se stalno to vraca kad tu curu vidim....samo me zanima vase misljenje o tome,jel to normalno...nije.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Mastrubacija na drugu... pa nek si decko misli kaj si hoce.. dok god te ne vara, budi sretna misli i djela nisu isto
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: Mastrubacija na drugu... ma...nitko mu to ne brani...sto se mene tice moze i oslijepit od toga...ali bas na frendicu...bolje da mi nije rekao... :dog
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 26
Poruka: 2,306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mastrubacija na drugu... reci mu da ubuduće ako hoće da mastrubira da osim da drugu mora mislit i na tebe dok šlajfa ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Mastrubacija na drugu... i bolje da ti se jadnik nije povjeravao.. sad barem zna kakva si ustvari
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: druga cura, mastrubacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 10 | 28-01-10 20:14 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:56.

misli i djela nisu isto
:dog