Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Mastrubacija na drugu... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: psychonara dokazano je da dečki nikad ne drkaju na svoje cure.ali nikad.nemojte mi sad upasti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-06-06, 18:04   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-05
Poruka: 137
unikorn se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku unikorn
Re: Mastrubacija na drugu...

Citat:
Pravi autor: psychonara
dokazano je da dečki nikad ne drkaju na svoje cure.ali nikad.nemojte mi sad upasti s spikom da još i drkate drugi dan posle sexa s njom na nju.ne serite.uvijek je slađa tuđa nego tvoja.to je tak i basta
ajd kad sam vec uspio sve ovo procitat da nesto i napisem pa bilo pametno ili ne..

ovo je djelomicno istina ali sam skuzio da vise drkam na bivsu curu sada nego kad smo bili zajedno..
unikorn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-06-06, 16:34   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 97
JaSam se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: unikorn
ajd kad sam vec uspio sve ovo procitat da nesto i napisem pa bilo pametno ili ne..

ovo je djelomicno istina ali sam skuzio da vise drkam na bivsu curu sada nego kad smo bili zajedno..
je, ima nesto u tome

ma vraga ne drkaju na cure... ja recimo da...
istina da mozda vise na druge...
JaSam je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-06-06, 19:27   #103 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 75
guliver01 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk
Smješno zato šta mi to nije neka tema o kojoj se razgovara sa curom... ili sa bilo kim drugim - to je po čistoj logici stvari jedna osobna stvar koja se tiče tebe i tvog organa i nikoga više. Razumiješ?

Mislim, fino je što vas dvoje o svemu pričate, ali postoje neke stvari o kojima se ne treba pričat. Na primjer - da li razgovarate o tome kojom rukom brišete guzicu nakon sranja?

Hm, ne znam za vas dole u Dalmaciji, ali u Zagrebu ljudi guzicu brišu wc papirom.

guliver01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-06, 08:21   #104 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

KOja glupa, potrošena i loša šema...

I potpuno nepovezana sa ovom temom..

Šta si ti htio svojim primjerom pokazat da ste "vi" u Zagrebu na višoj civilizacijskoj razini te da već neko vrijeme koristite najmodernija dostignuća u tehnologiji odstranjivanja izmeta sa šupka nakon sranja?

Svaka čast, stari.... svaka čast
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-06, 08:40   #105 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,381
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

Sudija... nemoj se jidit
Odgovori sa citatom
Star 09-06-06, 11:42   #106 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma daj molim te... koje kretenske šeme... to mi stvarno ide nakurac

U 102 napisana posta na ovoj temi nitko nikad ni u kojem kontekstu nije spomenuo ni Split ni Zagreb ni Dalmaciju niti bilo kakvu regiju... i onda se nađe on biser i počme prosipat kretenarije tipa "ne znam kako vi u Dalmaciji... ser ser ser ser" kao mi ovde smo glupi a oni su pametni...

Pa kako neću ispalit... jebate led - imaš teme o tome pa provociraj koliko hoćeš...

Em je falio temu, em je uletio bez veze em je šema totalno glupa i izlizana i potrošena... i sad je on kao ispao pametan.

E pa svaka mu čast. I njemu i njegovoj papirom obrisanoj zagrebačkoj guzici
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-06, 12:07   #107 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-06
Godina: 33
Poruka: 120
žorž se izdvaja iz mase

žorž je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-06, 20:33   #108 (permalink)
Goc
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-06
Poruka: 77
Goc se izdvaja iz mase

Masturbacija na drugu nije prijevara niti nevjerstvo...ponekad nam u misli dođu neke koje nikada nećemo imati priliku roknuti(većina) pa možemo bar u mislima...
Goc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-06, 12:54   #109 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

moram priznati da mi ne bi bilo lako da mi dečko prizna da je maštao o zajedničkoj legici, ne bi ni njemu više bilo lako, pa ako ima imalo mozga neće mi to nikad ni reći.
jednostavno osjećaj bi bio gorak, a bez razloga bi zamrzila tu djevojku. nije to prevara, ali znati da se to dogodilo i ponašati se normalno nije spojivo. vjerujem da bi i moj dečko jednako reagirao da mu kažem da sam provela krasno veće samo ja, moja ruka/vibrator i njegov/naš prijatelj u mojim mislima.
Odgovori sa citatom
Star 17-07-06, 16:25   #110 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 75
guliver01 je zabranio reputaciju

@damfisk

OK. možda i nije neka fora i nije vezana za temu, ali kad si spomenuo brisanje guzice rukom, kao da si me povukao za jezik.

Eto, sad se zafrkavam i na svoj račun. A to što sam spomenuo Dalmaciju i Zagreb, to je isto dio zezancije, jer je normalno da se malo prepucavamo na toj relaciji.
Ali daleko je to od nekog antagonizma, i hvala Bogu, potrebno se malo zezati i na tuđi i na svoj račun, pa i malo provocirati, bez zle namjere, jer bi život bio dosadan. Jedini problem je kad su ljudi preosjetljivi, ili kad nemaju smisla za humor. U tom slučaju se ispričavam, iako to i nije moj problem.
Sorry svima za off topic.. nisam mislio da će damfisk baš tako reagirati.

Zadnji Uredio guliver01 : 17-07-06 u 16:32.
guliver01 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: druga cura, mastrubacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 15:10
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113