je, ima nesto u tomePravi autor: unikorn
![]()
![]()
![]()
ma vraga ne drkaju na cure... ja recimo da...
istina da mozda vise na druge...
Raspravljate o temi Mastrubacija na drugu... u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: psychonara dokazano je da dečki nikad ne drkaju na svoje cure.ali nikad.nemojte mi sad upasti s spikom da ...
je, ima nesto u tomePravi autor: unikorn
![]()
![]()
![]()
ma vraga ne drkaju na cure... ja recimo da...
istina da mozda vise na druge...
Pravi autor: damfisk
Hm, ne znam za vas dole u Dalmaciji, ali u Zagrebu ljudi guzicu brišu wc papirom.
![]()
![]()
![]()
KOja glupa, potrošena i loša šema...
I potpuno nepovezana sa ovom temom..
Šta si ti htio svojim primjerom pokazat da ste "vi" u Zagrebu na višoj civilizacijskoj razini te da već neko vrijeme koristite najmodernija dostignuća u tehnologiji odstranjivanja izmeta sa šupka nakon sranja?
Svaka čast, stari.... svaka čast![]()
Sudija... nemoj se jidit![]()
![]()
** broos before whores... **
Ma daj molim te... koje kretenske šeme... to mi stvarno ide nakurac
U 102 napisana posta na ovoj temi nitko nikad ni u kojem kontekstu nije spomenuo ni Split ni Zagreb ni Dalmaciju niti bilo kakvu regiju... i onda se nađe on biser i počme prosipat kretenarije tipa "ne znam kako vi u Dalmaciji... ser ser ser ser" kao mi ovde smo glupi a oni su pametni...
Pa kako neću ispalit... jebate led - imaš teme o tome pa provociraj koliko hoćeš...
Em je falio temu, em je uletio bez veze em je šema totalno glupa i izlizana i potrošena... i sad je on kao ispao pametan.
E pa svaka mu čast. I njemu i njegovoj papirom obrisanoj zagrebačkoj guzici![]()
Masturbacija na drugu nije prijevara niti nevjerstvo...ponekad nam u misli dođu neke koje nikada nećemo imati priliku roknuti(većina) pa možemo bar u mislima...
moram priznati da mi ne bi bilo lako da mi dečko prizna da je maštao o zajedničkoj legici, ne bi ni njemu više bilo lako, pa ako ima imalo mozga neće mi to nikad ni reći.
jednostavno osjećaj bi bio gorak, a bez razloga bi zamrzila tu djevojku. nije to prevara, ali znati da se to dogodilo i ponašati se normalno nije spojivo. vjerujem da bi i moj dečko jednako reagirao da mu kažem da sam provela krasno veće samo ja, moja ruka/vibrator i njegov/naš prijatelj u mojim mislima.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
@damfisk
OK. možda i nije neka fora i nije vezana za temu, ali kad si spomenuo brisanje guzice rukom, kao da si me povukao za jezik.![]()
Eto, sad se zafrkavam i na svoj račun. A to što sam spomenuo Dalmaciju i Zagreb, to je isto dio zezancije, jer je normalno da se malo prepucavamo na toj relaciji.
Ali daleko je to od nekog antagonizma, i hvala Bogu, potrebno se malo zezati i na tuđi i na svoj račun, pa i malo provocirati, bez zle namjere, jer bi život bio dosadan. Jedini problem je kad su ljudi preosjetljivi, ili kad nemaju smisla za humor. U tom slučaju se ispričavam, iako to i nije moj problem.
Sorry svima za off topic.. nisam mislio da će damfisk baš tako reagirati.
![]()
Zadnji Uredio guliver01 : 17-07-06 u 17:32