pa dobra je....od njegovog najboljeg frenda cura...
Raspravljate o temi Mastrubacija na drugu... u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; kako to mislis kakva sam?...
Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost!![]()
Kad je bal,nek se onda i princeza yebe
pa dobra je....od njegovog najboljeg frenda cura...
Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost!![]()
Kad je bal,nek se onda i princeza yebe
ti si skoro s njim prekinula zbog njegovih misli ali ste to izgladiliejj... sta ces drugi put prekinuti s njim jer te nije sanjao??
Aaaaaauuuuuu... SVAKA ČAST!!! Majke mi mile - svaka čast!!!!
Svaka čast tebi jer pričaš sa momkom o tome, i svaka čast njemu jer je spomenuo drk... pardon - masturbaciju pred tobom!
Jedan veeeelikiza oboje!
Da - to je normalno. Normalnije ne može bit. Čovjeku je dosadilo stalno drk... pardon - masturbirat na istu ženu (tebe) pa je onda upotrijebio prvu koja mu je pala na pamet - igrom slučaja, to je bila vaša zajednička prijateljica. Mogla je bit Pamela Anderson, Severina ili Jenna Jameson - ne znam čije ste filmove zajedno gledali.
To uopće ne mora bit loše - naprotiv. Naime, pošto se tako otvoreni u razgovoru, priupitajte tu vašu zajedničku prijateljicu da vam se pridruži, za početak u zajedničkom drk... pardon - masturbaciji, a kasnije, ako sve završ... pardon - svrši u redu, možda i u nečem konkretnijem.
I svakako nas obavijestite kako je sve završ... ovaaj, svršilo.
Hvala.
![]()
:
![]()
![]()
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Pravi autor: damfisk
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Legendo, svaka čast. rep+
Hmmmm, a ti kad masturbiraš misliš samo na njega? Ne vjerujem, sigurno ti uleti i neki sastrane.
Pain is caused by pleasure
[QUOTE=damfisk]Aaaaaauuuuuu... SVAKA ČAST!!! Majke mi mile - svaka čast!!!!
Svaka čast tebi jer pričaš sa momkom o tome, i svaka čast njemu jer je spomenuo drk... pardon - masturbaciju pred tobom!
Jedan veeeelikiza oboje!
A ti sa curom ili ženom ne pričaš o tome ?
Kad kažeš "uleti neki sa strane" na šta točno misliš? Na mentalni "ulet" ili na doslovan ulet s penetracijom?Pravi autor: saan
![]()
![]()
![]()
![]()
:rofl: :rofl:
Pričam o masturbaciji,mislila sam na mentalni ulet...hehehehehe, a.......joj neću sad ić u offtopic.
Pain is caused by pleasure
Pa nema offtopica, samo da sve bude jasno... da žena štagod ne bi krivo shvatila![]()
![]()
![]()