| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Mastrubacija na drugu... u Društvo forumu; Hehehehehe, baš me vučeš za jezik... Htjedoh reć da bi bilo super da dođe doslovan ulet s penetracijom dok masturbira,... |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Mastrubacija na drugu... Hehehehehe, baš me vučeš za jezik... Htjedoh reć da bi bilo super da dođe doslovan ulet s penetracijom dok masturbira,ali sad mal razmišljam, prekinit s dečkom jer je svršio na drugu..hmmm....glupo, pa tak on može samnom prekinit kad ja svršim na drugog...u mislima mislim. To je bio čisto njen izljev ljubomore, ništ drugo. Smanji malo curo!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Mastrubacija na drugu... to joj i ja velim! bas mi ga zao sto joj se povjeravao ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mastrubacija na drugu... Citat:
A šta se tiče naše Bambine - očito je ženu strašno pogodilo šta mladić vizualizira druge dok drk... ovaj, masturbira, a još je više uzrujalo što je ta druga upravo žena koju ona poznaje... To samo potvrđuje otprije poznatu teoriju da se sa curama/ženama NE RAZGOVARA o seksu. S njima se to RADI. ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Mastrubacija na drugu... Pa, iskreno, meni nikad nije palo na pamet pitat dečka...na koga si svršio sinoć kad si drk...ovaj, masturbirao??? I nisam se ni sjetila da bi trebala razgovarat s njim o tome..bezveze. Baaaaaš me briga.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mastrubacija na drugu... bezveze, sad ga traži da ti priča sve maštarije, nakon toga šamar i prekini s njim, ti kao ne maštaš... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Mastrubacija na drugu... Kao prvo mislim da nju ni ne bi toliko povrijedilo da je mislio na neku nepoznatu curu, ali na poznatu to je druga stvar ![]() Kao drugo, stvarno ti se nije trebao povjeravati.... trebao je znati da je neke stvari pametnije prešutit ![]() Kao treće, da ga ti dovoljno dnevno izmoriš ne bi ni imao potrebu za masturbiranjem...ili bi (ako bi to ipak radio) imao u glavi samo to kako mu je s tobom bilo dobro...malo u akciju, curo, a ne samo kukati nad svojom sudbinom ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Mastrubacija na drugu... eowyn stari maher zanata ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Mastrubacija na drugu... a i za potomstvo ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: druga cura, mastrubacija |
« prvo barenje
|
Golden Shower »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.