Svašta sam dosad istraživao.
Sad me zanima, kako bi istražili, zašto su ovi držali prst u uhu.
Možda stvarno ima neki štos koji mi ne znamo.
Raspravljate o temi Mastrubacija na drugu... u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; i možeš drkat da te nitko ne kuži da to radiš : rofl :...
Svašta sam dosad istraživao.
Sad me zanima, kako bi istražili, zašto su ovi držali prst u uhu.
Možda stvarno ima neki štos koji mi ne znamo.
rep+ za ovo,sad sam se uključio u ovo,i prije nego sam pročitao post od eow,već sam mislio isto.Pravi autor: fL/.\Sh
kao prvo,probajte si vizualizirat vaše cure/žene pred sebom,i da im pokušavate reć "Čuj dušo,ja drkam na curu mog frenda"![]()
kao drugo,blombina,dušo,da mu ti čistiš pištolj,nebi on puco po drugima
eh da zaboravio sam treće,kad sam vidio naslov teme,mislio sam da se radi o potenciji (koja ironija),kužite,masturbacija na kvadrat.
Zadnji Uredio pharaoh : 17-05-06 u 21:59
to je Flash meni rekao, ako nisi skužio
A pročitaj malo kakav je moj komentar Bambini pa ćeš skužiti da je ovo između Flasha i mene bila interna zajebancija
![]()
Pravi autor: eowyn
savršeno sam ja dobro skužio ko je kome što rekao,ja sam kvoto njegov riplaj tebi da mu dam rep+,šta se ti ljutiš,meni je to bilo smiješno![]()
neznam sta da napisem na sve ovo, jedna velika lolcina..
[sigpic][/sigpic]
Pravi autor: pharaoh
Ha ha ha ha ha![]()
![]()
:rofl: :rofl: :rofl:
Odlično! O-D-L-I-Č-N-O!!!
ljudi vi ste me totalno krivo shvatili...iskreno nikad nisam bila ljubomorna....niti sam sad bila....mozda malo vise bjesna...meni je cist normalno da vi muskarci imate potrebu to radit,i to dapace na nekog drugog...ali postoje ljudi koji su ˝specijalizirani˝da se na njih to radi...:rofl: neznam....valjda me pogodilo zato sto je to netko koga znam...zamislite vi da vam cura/decko kaze da je to radio/la na nekog koga vidate gotovo svaki dan...nebi bas rekla da bi vam bilo svejedno...osim ako nevolite tu osobu..ili imate vec unaprijed neki dogovor....
I da on i ja razgovaramo o svemu pa i o tome...zasto bi takve stvari u vezi bile tabu....![]()
Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost!![]()
Kad je bal,nek se onda i princeza yebe
To sam i ja rekla....da te je baš to i pogodilo što je to radio na curu koju znašSlažem se s tobom da je to teška situacija, ali nije ti to ni trebao reći