| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maženje u Društvo forumu; Želim ti zabavan dan Najuzbudljiviji san Nikad da ne budeš sam Druge da šetaš, meni da smetaš Mrvicu sam ekstreman... |
| | #42 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Maženje Obozavam se maziti, i tak znam doci kod muza i sjednem pored njega i neka me mazi, bas me briga hoce li nastavit gledat tv samo neka me mazi i tak mi je to super, i sada mi se mazi ![]() A imam naviku i kad odem neke frendice ili frenda pa neka me onda maze po ruci, to mi je tak savrseno
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Maženje Ma ne, nego onak ide svojom rukom po mojoj ruci, ne znam kako da objasnim, ali nije onako kako je ispalo ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maženje E ako ne volim to je da me netko mazi po ruci...he? Kaj je to? Uvijek izbjegavam to, pravim se blesava, izmičem ruku i sl. Ako smo cura i dečko možemo se držati za ruku kada hodamo gradom, pa i kad se ševimo baš lijepo kada se drži za ruke (ispade još i romantična) ali nemaš me kaj maziti po rukama (masirati SUPER).Uvijek si mislim "ooo ne mogu pobjeći " |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maženje Ja bih se stalno mazila. Pogotovo kad je puno ljudi negdje, onda se stisnem uz dečka, to mi daje nekakvu sigurnost. A kad smo sami, stalno mu sjedim u krilu ili mu se umiljavam na razne načine. Čudne su mi one veze u kojima dečko i cura razgovaraju na udaljenosti, ja se stalno dodirujem s dečkom i meškoljim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

i tak mi je to super, i sada mi se mazi