Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maženje u Društvo forumu; Želim ti zabavan dan Najuzbudljiviji san Nikad da ne budeš sam Druge da šetaš, meni da smetaš Mrvicu sam ekstreman...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-07, 11:54   #41 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Maženje

Želim ti zabavan dan
Najuzbudljiviji san
Nikad da ne budeš sam
Druge da šetaš, meni da smetaš

Mrvicu sam ekstreman
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 12:08   #42 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Obozavam se maziti, i tak znam doci kod muza i sjednem pored njega i neka me mazi, bas me briga hoce li nastavit gledat tv samo neka me mazi i tak mi je to super, i sada mi se mazi
A imam naviku i kad odem neke frendice ili frenda pa neka me onda maze po ruci, to mi je tak savrseno
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 12:11   #43 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,408
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
FRENDA pa neka me onda maze po ruci, to mi je tak savrseno
ne to raditi...
teica je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 12:35   #44 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ma ne, nego onak ide svojom rukom po mojoj ruci, ne znam kako da objasnim, ali nije onako kako je ispalo
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 15:48   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,516
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
ne to raditi...
ahh pa nije to prijevara
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 15:50   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Ma ne, nego onak ide svojom rukom po mojoj ruci, ne znam kako da objasnim, ali nije onako kako je ispalo
e, znam... ja to isto obožavam....
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 16:26   #47 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,408
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E ako ne volim to je da me netko mazi po ruci...he? Kaj je to? Uvijek izbjegavam to, pravim se blesava, izmičem ruku i sl.

Ako smo cura i dečko možemo se držati za ruku kada hodamo gradom, pa i kad se ševimo baš lijepo kada se drži za ruke (ispade još i romantična) ali nemaš me kaj maziti po rukama (masirati SUPER).
Uvijek si mislim "ooo ne mogu pobjeći "
teica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 07:24   #48 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika NoOneImportant

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 37
NoOneImportant se izdvaja iz mase

obozavam se mazit,ali jos vise volim kad me netko drugi mazi
NoOneImportant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 09:24   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ja bih se stalno mazila. Pogotovo kad je puno ljudi negdje, onda se stisnem uz dečka, to mi daje nekakvu sigurnost. A kad smo sami, stalno mu sjedim u krilu ili mu se umiljavam na razne načine. Čudne su mi one veze u kojima dečko i cura razgovaraju na udaljenosti, ja se stalno dodirujem s dečkom i meškoljim...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:09   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

obožavam maženje....mmmmmm......to mi najviše fali kad nisam u vezi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mazenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114