| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maženje u Društvo forumu; volim se maziti, ali u 90% puta vodi nečem drugom. a obožavam i kad me netko češka po ... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maženje volim se maziti, ali u 90% puta vodi nečem drugom. a obožavam i kad me netko češka po leđima, kao mala uvik sam se venjala kod mame da me češka, to mi baš paše
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maženje Ja volim da me netko dira po kosi.....platila bi za to...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: Maženje eh! Maženje je dokaz istinske ljubavi, onaj ko iskusi maženje prestat će sa sexom velim vam ja.. ovo kaj vi mislite se radi i sa životinjama. tak da to nije ništa posebno ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maženje Oooo da. Ja svoga teroriziram time. I češkanje po leđima. Ostalo samo ako vodi nečemu. Nisam baš nešto mazni tip osobe. ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: Maženje ja neznam ko se ne voli maziti, mislim da to svi vole a pogotovo cure... meni dođe nekad da se samo mazim, a nekad (uglavnom) je to početak neke predigre koja vodi... ali češkanje.... joj, to je moj fetish... obožavam kad me neko češka... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Maženje I ja to obožavam i plaćam to frizerki. Prijatelji smo pa mogu tražiti od nje da me "obrađuje" dugo, bar 45 min. Supruga se malo roguši zbog toga ali razumije - bar ostavlja takav dojam.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maženje uuuuuuuuu, ja i dečko to obožavamo, joj po kosi, po leđima, mmmm, a onda obično to vodi malo dalje....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: mazenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

ali češkanje.... joj, to je moj fetish... obožavam kad me neko češka...