Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Maženje u Društvo forumu; volim se maziti, ali u 90% puta vodi nečem drugom. a obožavam i kad me netko češka po ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-07, 10:21   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 116
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase
Re: Maženje

volim se maziti, ali u 90% puta vodi nečem drugom. a obožavam i kad me netko češka po leđima, kao mala uvik sam se venjala kod mame da me češka, to mi baš paše
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:52   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

maženje , često i i samo zagrljaj mi daje osjećaj ugode
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:58   #53 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

maženje je ponekad čak i bolje nego mazanje!
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 11:17   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja volim da me netko dira po kosi.....platila bi za to...
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 15:06   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 23
Poruka: 71
Nomaad se izdvaja iz mase

eh! Maženje je dokaz istinske ljubavi, onaj ko iskusi maženje prestat će sa sexom velim vam ja..
ovo kaj vi mislite se radi i sa životinjama. tak da to nije ništa posebno
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 19:50   #56 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Oooo da. Ja svoga teroriziram time. I češkanje po leđima.
Ostalo samo ako vodi nečemu. Nisam baš nešto mazni tip osobe.
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 20:49   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 897
In Flames je zabranio reputaciju

ja neznam ko se ne voli maziti, mislim da to svi vole a pogotovo cure... meni dođe nekad da se samo mazim, a nekad (uglavnom) je to početak neke predigre koja vodi... ali češkanje.... joj, to je moj fetish... obožavam kad me neko češka...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 07:28   #58 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
I ja to obožavam i plaćam to frizerki. Prijatelji smo pa mogu tražiti od nje da me "obrađuje" dugo, bar 45 min. Supruga se malo roguši zbog toga ali razumije - bar ostavlja takav dojam.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 14:51   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,540
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

uuuuuuuuu, ja i dečko to obožavamo, joj po kosi, po leđima, mmmm, a onda obično to vodi malo dalje....
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 15:02   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

volim se češkati 2 minute, masirati 10 minuta, maziti 5 minuta
limitirano romantična
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mazenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113