| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi meni su mlade cure zanimljivije od starijih? u Društvo forumu; ne mislim na izgled nego komunikaciju vise romantike i planova..? ja kad sam bio mladi nisam imao pojma sto znaci ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | meni su mlade cure zanimljivije od starijih? ne mislim na izgled nego komunikaciju vise romantike i planova..? ja kad sam bio mladi nisam imao pojma sto znaci s zenskom pricat.. ipak mislin da muskracu treba desetljece da nauci pristupat zenskama? ha ha |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? pa bio sam i s starijim curama? ista stvar... ona koja je mazna bolja je za druzenje. ja pricam o uvodnoj komunikaciji i mogucem flertu tj postizanju neceg viseg? ja ne znam kako vi lovite ove starije cure? kad su pijane ili kad su na poslu? flert necete nit da cujete tepanje necete.... hej di si cuo za tepanje? ona je odrasla..ima 5000kn placu ajme ubij se haha ekipa koja je oko vas pretpostavljam nema sanse... kad se opustite onda? kad idete na more? uzmimo u obzir da novci i ego nisu vazni sada..znam da ima depres zena koje bi se odma dale za sponzora |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? ti si zenskaros isto malo ugrožen šta se tiče žena? Tako mi se čini po tvojim postovima..... Tražiš pravu, ali način na koji pričaš jednostavno je skroz pogrešan put do onoga što zapravo želiš.... Stvarno ne stičem dojam o tebi ko o nekakvom ženskarošu, više nekom emotivcu....nadam se da se nećeš uzrujat zbog ove zadnje rečenice, jer je stvarno napisana s dobrim namjerama.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? Mislim da je samo previše opterećen curama... nisi sa curom jer je to potrebno, nego jer to želiš...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? Osim kaj si napisao lažne godine čini se da imaš i gadnih problema sa samopouzdanjem ![]() Normalno da će ti biti lakša komunikacija s nekom pubertetlijskom curicom. Ti kao "iskusan 30 - ogodišnjak" kada joj priđeš, ona će vidjeti božanstvo u tebi, upijati svaku tvoju riječ ma kako prozirna bila, oduševljeno kimati glavicom, jer ipak, hej, pa njoj je upao stariji frajer. Zamisli kako je to cool pred frendicama ![]() Ovako kod tih ja sam odrasla i znam kaj želim cura moraš se truditi razmišljati Zamisli, tko je još vidio truditi se ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 26-03-08 u 22:44. |
| | |
![]() |
« Erotski snovi
|
SEX I GODINE »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.