Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi meni su mlade cure zanimljivije od starijih? u Društvo forumu; Nisam ga napala ako misliš na mene. Ja sam takva i mojih 3 000 postova je takvo. To nije ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 22:59   #11 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih?

Nisam ga napala ako misliš na mene.
Ja sam takva i mojih 3 000 postova je takvo. To nije ni napad ni poziv na svađu.

edit: ostalih 1 500 je spam

Zadnji Uredio dorina : 26-03-08 u 23:01.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:28   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 118
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ewa Pogledaj Poruke
ovo što si napisao je ok ali nas treba zaljevati ko biljčicu
Uuu al smo umišljeni Pa kakva ti je to komunikacija gdje treba zalijevat ko biljčicu. Čitaj: biti jeb.. ulizica bez svog stava
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:30   #13 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: poeticni Pogledaj Poruke
Uuu al smo umišljeni Pa kakva ti je to komunikacija gdje treba zalijevat ko biljčicu. Čitaj: biti jeb.. ulizica bez svog stava
A šta ti unaprijed tumačiš sve... ako žena traži pažnju, ne znači da traži puzanje pod nogama...

i koji je problem napisati riječ "jebena", kao nije tak ružno, ak se slova ne mogu pročitati??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:36   #14 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

zato sto ne mozes biti dovoljno zreo za stariju osobu. vidis nije to svaciji problem, samo tvoj je.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:38   #15 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Tak je mama... al što se mene tiče, dečko nije niš pogriješio... napisao je "meni su mlade cure..." - samo nisam siguran zašto je imao potrebu to podjeliti s nama...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:43   #16 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ma gdje bi pogrijesio, svatko ima svoj ukus, mene iskreno zanima sto mu znaci to "mlade"? koliko mlade?
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:45   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: ewa Pogledaj Poruke
mlađe su slađe ha?ovo što si napisao je ok ali nas treba zaljevati ko biljčicu
a znam. jos malo obaveza mi treba?

i do like automatic hehe
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:51   #18 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Zasto? Jer su mladje naivnije od starijih i uglavnom neiskusne, pa ih je lakse obrlatiti? Ako je samo zbog toga...
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:51   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Mislim da je samo previše opterećen curama... nisi sa curom jer je to potrebno, nego jer to želiš...
ne uspijvam sve nikove popamtit. ali kod tebe uvjek prva recenica mi dobra druga mi sumnjiva? a javim nakon vise procitanih tekstova

ovo je tek beta
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:55   #20 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Zasto? Jer su mladje naivnije od starijih i uglavnom neiskusne, pa ih je lakse obrlatiti? Ako je samo zbog toga...
To je žalosno, ako je zbog toga...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108