| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi meni su mlade cure zanimljivije od starijih? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Nisam ga napala ako misliš na mene. Ja sam takva i mojih 3 000 postova je ... |
| | #23 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? I sta? Nista novo iz njih nisam 'naucila', osim da ti nije svejedno obraditi neku stariju jer je samosvesna i ne gaji lazne nade...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? nemora značiti.... ima i 30-godišnjaka s ponašanjem 12-godišnjaka.... ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? Kao npr...... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? Ne od zadnjeg puta, ne sjećaš se dvanaestogodišnjaku? - bip.....
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: meni su mlade cure zanimljivije od starijih? Ma meni se čini da ženskarošu nije bitno dal ima curu ili tri, dal je mlađa ili starija nego samo da što prije dođe do njene biljčice, cvjetića, pupoljka.... Mlađe mu je slađe jer misli da će lakše doći do pi..., što je starija više toga treba a njemu se ne da zajebavat.. ![]() 30 godina i još nisi naučio da nije lijepo muljat, priznaj sve, budi muško...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 27-03-08 u 21:05. |
| | |
![]() |
« Erotski snovi
|
SEX I GODINE »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:45.

- bip.....