Pa gle ... ako koristis one kondome od 3,60 lipa sto ima u Keruma kupit kad svrsis u njih rodjeni smrdi cijela okolica sta od kondoma , sta od sperme ... a sta se tice zenske sperme ma niti jedan sladoled nije ravan tome ... Savrseno ... e da a ako kupis durex od 22 kune isti djava ko da si kupija ove od 3,60 kn ...
Test svrsi u carapu ... i ako je "slucajno" zaboravis baciti na pranje svatit ces da sperma gubi miris .... sto znaci .... jesus odakle ti ideja za "MIRIS SPERME" ?

Odgovori sa citatom

, ja na njezine nemam niti najmanje 
desi se ... jebiga tko ce namiriti papira ...
...naime,pre nekoliko godina sam uspeo osvojiti devojku koju je zelela cela gimnazija,naravno i ja sa njima, tako dugo...ali uvek su je setali stariji budzovani sa dobrim autima, i pozamasnim dosijeima...ona je studirala u Beogradu, i radila na BK televiziji kao urednik jedne decije emisije, a ja bih provodio i po nekoliko meseci u njenom stanu, izlezavajuci se, spremajuci nam klopu, i cekajuci je sa posla i faxa da bih provodio vreme sa njom... ne znam da li je ostalo nesto da nismo probali u sexu...jedne prilike je insistirala da joj svrsim u usta...nemam obicaj da to radim devojkama sa kojima sam u vezi, ali sam ipak ispunio njenu zelju....nakon orgazma, rekla mi je da svaka sperma ima ukus griza,ali da isto tako svaka ima poseban smek... zatim je obrisala sa usana deo sperme i stavila na moje usne...probao sam...nista spektakularno....mozda pre ima ukus kavijara