Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Mišićave žene u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Imam jedno pitanje. Ako je većina vas odgovorila da vam je idealna žena mršava, njež...

Vidi Rezultate Anketa: Kako zamišljate figuru idealne žene
Mršava, nježna, proporcionalna 17 56.67%
Punija s izraženim ženskim atributima 8 26.67%
Atletski građena, široka ramena uski bokovi 5 16.67%
Bodibilderica 0 0%
Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-07, 17:19   #101 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: Mišićave žene

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Imam jedno pitanje.

Ako je većina vas odgovorila da vam je idealna žena mršava, nježna, porpocionalna, kako to da ja nemam dečka?!
Pa vjerujem da su ideali večinom nedostižni, zato i jesu ideali, uostalom shelby je dobro rekla - nije sve u izgledu, bar ja tako mislim, ja ljude ne procjenjujem po izgledu (a naročito potencijalne dečke), ali to sam samo ja
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 20:06   #102 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Samo vježbanjem, cura nikad ne može napravit ovo od sebe
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 20:27   #103 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Samo vježbanjem, cura nikad ne može napravit ovo od sebe
apsolutno se slazem malo mi je zao tih zena...
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 21:24   #104 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 23
Poruka: 1,355
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nije sve u izgledu valjda..
uuuuu nisko nisko

njezne
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 23:14   #105 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

joj ovo mi je horor, pa da sam frajer nebi takvu "žilu" od ženske mogla... bljak..

ja jesam za to da svatko u svom dnevnom rasporedu mora odvojit sat vremena i bavit se sobom,ali vježbati, a ne se pikat s glupostima i gutat 17 tableta dnevno..

ove slike su mi ekstremi i nepojmljivo mi je da ženska osoba ovak degutantno izgleda..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 23:01   #106 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-01-07
Godina: 22
Poruka: 1
stipicica se izdvaja iz mase

Mislim da se ovdje raspravlja većinom o ekstremima. Kao što nije lijepo vidjeti pretjerano, neproporcionalno nabildanog muškarca, tako nije niti ženu. Ja osobno volim vidjeti mišićave djevojke. No, tako gledajući, kome su zgodne bacačice kugle, hrvačice, sumoborke (ako ih ima) ili možemo tako ići i dalje, mesarice ili štreberice? Ali moramo priznat da ih ima. Isto kao što možemo ne znam gdje iza sedam gora na selu naići na ljepoticu, zašto onda ne bi tako i na zgodnu mesaricu, nema pravila. No tu govorimo o lijepoti, a ako ćemo o ukusima, svakome je nešto lijepo. Ja cijenim ako se netko odlučio baviti bodybuildingom profesionalno da onda kako bi postigao željen izgled, uzima svašta, ako je to dozvoljeno. To je njegov sport i meni se osobno sviđa i zanimljivo mi je proučavati i gledati koliko je tko postigao, je li simetrićan, koliko je uskladio omjer masti i mišića i na kraju, je li lijepo izgleda. No moram priznati da mi se više sviđaju neke prirodnije i lakše kategorije fitnessa i bodybuildinga. Ali onda kada vidim nekoga iz više kategorije da predobro izgleda, to mi je zakon. No svi moramo znati kolika su to odricanja i mukotrpan rad, kako god uzeli. A što se tiće cura tome se još više divim jer znam da je tu pet puta uložen veći trud, zbog njihove genetske predispozicije da imaju veći udio masti u tijelu i ne mogu graditi ni približno mišićnu masu kao mi muški. No svi smo različiti, pa tako da ima i cura s odličnim genetskim predispozicijama koje savršeno izgledaju, mišićave su, a opet su izuzetno ženstvene. I tome se divim to mi je super. Zamislite se da se idete naći prvi put s curom na kavi koja savršeno izgleda ima sve adute, guzu, gradi predobre, a noge onak masivne, čvrste, a opet profilirane, a da nije mršavica, nago da je ima taman, a to sve stoji čvrsto na njoj, strukić nema trbuha i sve. Onak normalna, al je grrr..! Nađete se, pričate, zabavljate i dođete na temu tijela, izgleda i sporta... I onak veli da ide u teretanu, da se bavi tim da joj je to super, ali htjela bi i više.. I naravno vas zanima, a i nju i idete usporediti adute. Onako mala lijepa okićena ženska rukica, i dođe u biceps pozu, vi gledate, ona se smije, i odjednom izleti mrcina, monstrum, ta mala rukica se pretvori u mišićavku, kojoj se vi bojite konkurirati. Bila vam je predobra i sad ovo. Što bi nakon toga, jel bi vas bilo sram, jel bi vam bio bed, rekli bi sutra idem u teretanu? Zanima me jel bi ta lutkica, predivna djevojka koja kad se stisne, prepadnete se, jel bi vas i dalje uzbuđivala, jel bi vas vuklo da odmjerite snage u krevetu ili negdje drugdje? To je meni pojam dobre bilderice. Ipak je to djevojka, a djevojke po meni sve lijepše nose pa i mišiće. Mislim da su sve cure lijepe na svoj način, a što se tiće bilderica kada su u fazi natjecanja i kada se osuše i izgledaju onak brutalno, to je samo posao, natjecanje, poriv i takva su pravila i takav je to sport. Preko godine više manje sve one normalno izgledaju, samo što su jače i sposobnije od večine muškaraca. Meni je to super i ja to cijenim. Imaju jednako pravo na to kao i mi muški, a što se tiče steroida i svega što uzimaju, nije ni čudno jer im puno, puno teže doći do nekakvog cilja, nego nama muškima. mislim da bi se prije mi trebali zapitati! Pozdrav svima, ovo je bilo moje jedno veselo razmišljnje. Nadam se da nisam uvrijedio nikoga, a ako jesam, isprike molim.

Zadnji Uredio stipicica : 04-09-08 u 23:10.
stipicica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-08, 02:22   #107 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,342
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
postoje ljudi koji ovo vole, poštujem to ali ja ''bljujem'' kad ovo vidim, bez uvrede, meni se ovo gadi
takodjer...
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-08, 09:45   #108 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

To nisu žene,ko muškarci su!
Meni to ni malo nije privlačno..
hrv69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-08, 15:11   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-08
Godina: 18
Poruka: 357
markorakija se izdvaja iz mase

gadno i gotovo
Odgovori sa citatom
Star 05-09-08, 15:14   #110 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,098
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Ma pica je pica...a vi mozete komentirat sto ocete
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mis icave, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Priručnik za žene iz 1955. misc Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 09-11-05 18:05
Zašto su kurve bolje od žene! Demon-Hunter Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 27-02-05 23:15

Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114