| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Mišićave žene u Društvo forumu; Ajme kaj je ovo?!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kako zamišljate figuru idealne žene | |||
| Mršava, nježna, proporcionalna | | 17 | 56.67% |
| Punija s izraženim ženskim atributima | | 8 | 26.67% |
| Atletski građena, široka ramena uski bokovi | | 5 | 16.67% |
| Bodibilderica | | 0 | 0% |
| Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Purger | Re: Mišićave žene A što bi bilo ![]() O ukusima se ne raspravlja...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Re: Mišićave žene Ma ja bih uvijek mijenjao salo za nesto OVAKVO, svaka cast svima ali ni novci na lottu me nebi mogli fascinirat kao ova,GRRRRRRRRRRR amazonka;-) ![]()
__________________ John the wolf |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Purger | Re: Mišićave žene Citat:
Zar ne ? Tko je taj koji će suditi o tome šta je lijepo ili šta je forsiranje i pretjerivanje a šta nije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mišićave žene Citat:
I ti si od svih ljudi sustavno vrijeđaju po forumu ( najviše na temelju izgleda) i izgovaraju svakakve riječi našao prozivati mene zato što sam rekla da je nabijanje takvih mišića forsiranje i pretjerivanje Ako ćeš, dat ću ti par linkova pa ovu svoju rečenicu uputi i drugima. ![]() Zadnji Uredio vatra : 03-06-07 u 13:59. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mišićave žene Sumnjam da bi takve žene ikoga usrećile u krevetu iz ovog razloga: za žensku seksualnost odgovorni su hormoni estrogen i progesteron. Estrogen je tu puno naglašeniji, a u ženskom tijelu nakuplja se u masnom tkivu (djelomično tu inastaje). Pošto prosječna body builderica ima ispod 6 - 8% masnoće u tijelu (normalno je oko 20%), njene koncentracije ženskih spolnih hormona su jako niske. Nasuprot tome, prepune su umjetnog testosterona, koji dodatno oslabljuje žensku spolnost. Dakle, tko ovo voli, vizualno bi se usrećio, ali bi u krevetu mogo proplakat zbog razočaranja... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Re: Mišićave žene Ma meni je tak svejedno sto ce reci ljudi, covjek ima pravo sam sebi izabirati sto mu je dobro...Ako se neko pali na bilderice to je njegovo BOGOM DANO PRAVO, a u tom slučaju maliciozni komentari ga se niti ne tiču...Ima nas koji ne podnosimo vidjeti rebra tamo gdje bi trebala biti prsa ili kosti tamo gdje bi trebali biti mišići...Tko voli ako može nek izvoli
__________________ John the wolf |
| | |
![]() |
| Tagovi: mis icave, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Priručnik za žene iz 1955. | misc | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 09-11-05 18:05 |
| Zašto su kurve bolje od žene! | Demon-Hunter | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 27-02-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

pusa

ne voim takve mišiće ni na muškarcu vidjeti, a kamoli na ženi.