| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Misli za vrijeme sexa u Društvo forumu; ja ču od danas misliti na šabanovu zebru... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jeste li ikad pomislili na nekoga/nešto drugo za vrijeme sexa? | |||
| nikad, to je varanje | | 10 | 21.28% |
| na člana obitelji | | 0 | 0% |
| na mrtve ljude | | 0 | 0% |
| na životinje | | 1 | 2.13% |
| na nekog forumaša (kojeg?) | | 3 | 6.38% |
| na posao | | 2 | 4.26% |
| na invalide | | 0 | 0% |
| na kakanje i pišanje | | 3 | 6.38% |
| na ostale nakazne stvari | | 4 | 8.51% |
| na druge komade | | 24 | 51.06% |
| Glasači: 47. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Misli za vrijeme sexa ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Misli za vrijeme sexa evo kakav pogled ima ana iz fužina pored rijeke za vreme seksa. Zamisli taj smajlić odnosno njen pogled dok ju mrdaš, a ona onako jedno oko poluzatvoreno i nešto u čudu se čudi kao da se to njoj ne dešava. Ma daj ana pa nije valjda da ti pogled tako izgleda. Taj mi pogled više sliči devojci kojoj je procurila menstruacija na bele hlače usred tramvaja ![]() ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misli za vrijeme sexa prije sam mislio na naplatne kućice i uličnu rasvjetu al sada mislim samo na svoju sex-masinu (curu )
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: misli, sexa, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

)