| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Misto za sex????????? u Društvo forumu; Ovako da vas pitan koja bi mista bila prikladna s tin da se radi o zimi, a kucu mi je ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Misto za sex????????? Ovako da vas pitan koja bi mista bila prikladna s tin da se radi o zimi, a kucu mi je tesko osloboditi,a ni auto neman. Molija bi cak vise zenskih misljenja jer meni je ionako sve jedno, cak mi je bolje ako iman onaj neki strah sad ce neko naici i viditi nas... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misto za sex????????? Od kuda si? Mogu ti ja pričat o mjestima u Zadru ili Rijeci a ti iz Splita....... Nema auto, kuću niti stan A jebao bi svaki dan
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misto za sex????????? Ma daj odi spat,fakat ne znam koja bi išla s tobom kad nemaš ni auto ni svoj stan stvarno mislim!!!!! ![]() Al sad ozbiljno,kaj nemaš ni za kavu,pa daj to obavi bar u wc-u na toplom ti bi vani,strašno!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Misto za sex????????? U snijeg!!! U snijegu je najbolje!!! Čekaj još malo dok ne zavali u Lici ... pa onda malu pod ruku i pravac Gospić ... nije ti to daleko , možete polako šetajući ... baš onako romantično za uvod.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Misto za sex????????? Naravno, u ljesu je i jebe se. Nastrani dio je onaj kad netko može naletiti, predispozicije za novi bestseller ![]() Šalim se, sretno sa pronalaskom jeb, ovaj ševilišta ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Misto za sex????????? I još jedna savjetodavna tema u nizu... ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| next best thing | Re: Misto za sex????????? imaš kod one ankhsunamun mjesta za jebat, ali ćeš prvo lizat čižme i malo će te popišat i posrat ali tamo imaš mjesta za sex ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
| Tagovi: misto, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!