a koliko je ta razlika velika![]()
Raspravljate o temi Mlađi muškarci i starije žene? :) u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Što je za vas maksimalna razlika u godinama između mlađeg muškarca i starije žene? Mislite li da može opstati veza ...
a koliko je ta razlika velika![]()
5 godina je ok...
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
Pa Kristijane, ne govorim ja za sebe, tako da ne znam![]()
pa ne znam ja![]()
za mene: stariji do 10 godina, mlađi do 4 (nećemo pretjerivati)
Moja bivša žena je od mene bila starija 2.5 godine.
Sadašnja je starija 5 godina.
Meni to odgovara![]()
Zadnji Uredio teica : 06-01-07 u 14:40
Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći.
Link na blog sam morao obrisati.
Znam par brakova u kojima je muškarac mlađi od žene pa super funkcioniraju. Opet znam i par koji su katastrofa. Tako da je sve to relativno- baš kao i sa brakovima gdje je žena mlađa od muškarca. Sve je to normalno. Naravno, neke prevelike razlike u godinama meni se osobno ne sviđaju ni kad je muškarac mlađi ni kad je stariji, ali tko voli nek izvoli.
Ja osobno nikad nisam fermala mlađe muškarceImala sam jednog dečka koji je bio mlađi od mene i hrpu njih koji su bili stariji i definitivno mi sa ovim mlađim nije bilo ni najmanje zanimljivo. Ne kažem da bi mi možda s nekim i bilo zanimljivo, ali osobno, više volim starije pa kud puklo da puklo
![]()
Ne, nego moderatorica samo preferira starije muškarceStarije- najviše do 6-7 godina da ne bude zabune
A nikad mi se čak nisu sviđali ni oni koji su moje godište ili stariji od mene godinu, dvije
Najmanje mora biti stariji 3 godine
![]()