Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 79

Moja priča... može savjet ?

Raspravljate o temi Moja priča... može savjet ? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Evo ovako... Imam 24 godine, i do sada sam imao nekoliko cura, od toga dvije ozbiljnije i duže veze... Ali, ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lindemann
    Datum registracije
    20-07-07
    Poruka
    118
    Liked
    0 times

Question Moja priča... može savjet ?

Evo ovako...
    Imam 24 godine, i do sada sam imao nekoliko cura, od toga dvije ozbiljnije i duže veze... Ali, nikad se nisam osjećao kao sada...
    Naime, ovo ljeto se u moju ulicu doselila jedna stvarno zgodna cura. I neki dan sam joj odlučio prići, došao sam do njenog balkona, rekao da sam ja njen susjed, i pitao je jel može sići dole da popričamo... Nasmiješila mi se i sišla dole. Pričali smo dugo i saznao sam dosta toga o njoj. Ima 25 godina, dakle starija godinu od mene, jako zgodna i pametna cura, radi i studira, i gotovo uopće nema slobodnog vremena. Pitao sam je broj, ali je rekla da ne voli odmah davati broj. Pitao sam je onda da izađemo, i rekla je idući tjedan da navratim do nje. Otišao sam doma...
    Dva dana kasnije, kad sam se vraćao doma sa pića, vidio sam nju kako isto dolazi odnekud, stala je ispred ulaza u zgradu i tako čekala sve dok ja nisam izašao iz auta (gledala je da vidi jesam li to ja)... Odlučio sam opet doći do nje... Opet smo popričali i pitao sam je možemo li na piće, rekla je da ima puno učiti, jer završava diplomski, i da radi, ali da se možemo naći za 3 dana, da navratim do nje. Od toga su prošla dva dana. Ne znam što da radim ni što da mislim ?!
    Ipak, nisam ja "čitač misli", tako da ne znam što sve to znači - dva puta sam joj došao i pitao je da izađemo. Čini mi se da joj se sviđam, ali nekako kao da svaki put odgađa taj naš izlazak. A nije mi ni dala broj, tako da sad kao kreten cijeli dan gledam kroz prozor da vidim kad dolazi sa posla, da vidim kad radi ujutro kad radi popodne, kad je slobodna a kad ne. Da mi je dala broj, mogao bi joj samo poslati poruku i pitati je jeli slobodna danas-sutra ili ne... Ovako moram čekati. A nisam inače previše strpljiv tip. I što da radim ?!
    Cura je jako pametna, zgodna, vidim da zna što želi - faks i posao su joj na prvom mjestu, i nema puno slobodnog vremena. E sad... Kako da ja postupim, što da napravim ?! Ne želim biti dosadan i nametljiv, al' opet želim se vidjeti s njom...
    Jer... Noć i dan mislim na nju, sanjam je, razmišljam o njoj... Poludio sam
    Zadnji Uredio Lindemann : 15-09-09 u 11:06

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,204
    Liked
    1188 times

Re: Moja priča... može savjet ?

ako si bio strpljiv do sad onda pricekaj jos taj 1 dan i odi do nje.
    nisam razumio da li te je pozvala bas kod sebe, doma, ili ti je rekla da joj se samo javis. ako te pozvala doma to bi trebao biti dobar znak. ako nije opet nema veze jer ces je svakako vidjeti i saznati ubrzo kako razmislja

mozda su joj ta 3 dana potrebna da zavrsi diplomski a mozda te samo vuce za nos.

sto god bilo znati ces sutra kad odes do nje
    sretno

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

zaljepi svoj broj na njen ulaz i napiši-mala ak oš javi se, ak neš..javi da znam.

strpljenja, i od trave nastane mlijeko-ne forsiraj(mislim da bi tu moglo biti nešto)
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Strpljen-spašen!!! Sačekaj taj jedan dan i videćeš. Iz priče sigurno si joj se svideo inače ne bih uopšte pristala ni za ta tri dana...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Nažalolst, moram ti ovo reć:

Postao si žrtva ženske zlobe i podlosti. Sve ovo što si opisao je tipičan primjer načina na koji zle i pokvarene žene muče, zlostavljaju i na svaki drugi način unesrećuju ljude.

Žena (kao oličenje zla) je vidjela žrtvu (odn. tebe), te se bez oklijevanja bacila na nju.

Prijatelju dragi, dotična žena te zavlači. Zajebava. Zavitlava. Dribla. Taj postupak će trajat još neko vrijeme, s time da će ona uvijek imat novu ispriku. Konačno, kad joj dosadi smišljat isprike, reći će da ima momka/curu/muža...

Nasjeo si, prijatelju. Ne zanimaš je, ne interesiraš je, ne privlačiš je. Ona te samo i jedino želi sjebat.

Moj savjet - BJEŽI OD TOGA ŠTO DALJE MOŽEŠ.

U protivnom - moje saučešće.

Potpis: damfisk, dipl.iur.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika žena mačka
    Datum registracije
    19-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    2,714
    Liked
    20 times

damfisk.. koji kralj
    Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,204
    Liked
    1188 times

povratak sa stilom

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

uuu šta je tebe neka dobro sredila...čast joj svaka

..ne čitaj ga! inače buš postal gej!

i ne želi ga sjebat..nego jebat!
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

damfisk, devojke vole da vide da se potencijalni dečko trudi...I to je normalno. Da je neka laka, uvela bi ga u stan i je'ala se sa njim ali pošto nije tako, nikad ne znaš....

Uvaženi forumas Avatar od korisnika alfredmodell
    Datum registracije
    02-02-07
    Starost
    37
    Poruka
    648
    Liked
    1 times

...a čoeče pa čekaj malo...stavi se u njenu kožu...da te pili posao i krepan dolaziš doma pa nastaviš trpat u glavu sve i svašta vezano za diplomski...vidili bi tebe...
    ...mislim da ženi samo treba par dana duboke koncentracije da napravi što je osmislila...i ondak će se posvetiti tebi...da te odma odvukla u birtiju ..pa.pa..koncentracija i znanje...vidi se da zna što hoće i disciplinirano se drži prioriteta pa zaključujem da je uopće ne zanimaš...davno bi ona tebe otkantala...
    zato...keep the dick in pants for one more day...
    ako i jest.....zacijelo nije....

Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku