a jesi pobao sam sebi popušit?
Raspravljate o temi molim savjet - sex problems u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; nedavno sam prekinuo dugogodisnju vezu...ona mi je bila prva u svemu a i ja njoj....od prekida proso sam svakojake faze, ...
a jesi pobao sam sebi popušit?
pa ne, šta neozbiljno? to oslobađa od konzervativnosti, čitao sam na zadovoljna.com , bio članak o gimnastičarkama koje rade samoliz i to ih oslobađa.
daj prvo dodji do toga da budes s nekom drugom, ako neuspijes onda imas problerm i javi se. a do tada, nerazmisljaj previse. netrazi problem gdje ga nema
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
Očito da tebe još uvijek peru emocije, znam da jeftino zvuči no vrijeme radi svoje. Ohladit ćeš se i počet ćeš drugačije razmišljat. Jedino što ti preporučam da ne odbijaš ljude iz svog života. To što ste si bili prvi je samo plus za tebe, vidjet ćeš da ima drugih ribica u mora, a sigurno i boljih.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ja nakon neke duge veze obično trpam sve kaj stignem i pijem dok me ne skupe s poda. al ja i nisam posebno konzervativan tak da ti ovo vjerojatno ni ne pomaže