Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 31

molim savjet - sex problems

Raspravljate o temi molim savjet - sex problems u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; nedavno sam prekinuo dugogodisnju vezu...ona mi je bila prva u svemu a i ja njoj....od prekida proso sam svakojake faze, ...

Starter
    Datum registracije
    19-11-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

molim savjet - sex problems

nedavno sam prekinuo dugogodisnju vezu...ona mi je bila prva u svemu a i ja njoj....od prekida proso sam svakojake faze, od prebolijevanja, pa straha od samoce, da bi na kraju ostao samo strah da necu moc sevit se s nekom drugom jer sam poprilicino kozervativno odgojen i ovo sto smo jedno drugome bili prvi to sam nekako smatrao svetim....i nadao se da ce potrajat do kraja zivota..seks je bio preodlican,ipak 5 godina prakse puno znaci, pa se bojim da to nikad necu vise imat s nekom drugom..tj da cu uvijek usporedjivat neku drugu s njom..no kako zivot nije bajka desilo se to sto se desilo.....pa molim vas dobre ljude, kako prebroditi tu fazu...

p.s. necu nit pomisljat na to da nju neko drugi sevi...puno puta je znala reci kako nebi mogla s nikim drugim..ocito je to bio samo paravan...no, ipak je to njezin zivot, i kako kazem necu na to mislit....samo zelim sredit svoje misli do kraja...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Re: molim savjet - sex problems

a jesi pobao sam sebi popušit?

Starter
    Datum registracije
    19-11-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    a jesi pobao sam sebi popušit?
    veoma primitivno od tebe...ak nemas sta pametnije za rec, bolje se ne javljaj...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

pa ne, šta neozbiljno? to oslobađa od konzervativnosti, čitao sam na zadovoljna.com , bio članak o gimnastičarkama koje rade samoliz i to ih oslobađa.

Starter
    Datum registracije
    19-11-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    pa ne, šta neozbiljno? to oslobađa od konzervativnosti, čitao sam na zadovoljna.com , bio članak o gimnastičarkama koje rade samoliz i to ih oslobađa.
    neka...jbg...nisam toliko savitljiv....

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

daj prvo dodji do toga da budes s nekom drugom, ako neuspijes onda imas problerm i javi se. a do tada, nerazmisljaj previse. netrazi problem gdje ga nema
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Starter
    Datum registracije
    19-11-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ms.SOLO Pogledaj Poruke
    daj prvo dodji do toga da budes s nekom drugom, ako neuspijes onda imas problerm i javi se. a do tada, nerazmisljaj previse. netrazi problem gdje ga nema
    odjebo sam vec dve cure radit toga...jer sam vidio da zele to...al jbg..nemogu....

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Očito da tebe još uvijek peru emocije, znam da jeftino zvuči no vrijeme radi svoje. Ohladit ćeš se i počet ćeš drugačije razmišljat. Jedino što ti preporučam da ne odbijaš ljude iz svog života. To što ste si bili prvi je samo plus za tebe, vidjet ćeš da ima drugih ribica u mora, a sigurno i boljih.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    02-10-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

ja nakon neke duge veze obično trpam sve kaj stignem i pijem dok me ne skupe s poda. al ja i nisam posebno konzervativan tak da ti ovo vjerojatno ni ne pomaže

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

Citat Pravi autor: artist3 Pogledaj Poruke
    ..seks je bio preodlican,ipak 5 godina prakse puno znaci, pa se bojim da to nikad necu vise imat s nekom drugom..

p.s. necu nit pomisljat na to da nju neko drugi sevi...
    kako znas da je bio preodlican ako ga nemas s nicim za usporedit?

i mozda ipak da pokusas nju zamislit s nekim likom, mozda ti bude lakse pocet s nekom drugom!
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku