| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... u Društvo forumu; Evo nisam se mogao odluciti gdje da strpam ovaj video pa sam ga na kraju stavio ovdje, jer ipak ima ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... Evo nisam se mogao odluciti gdje da strpam ovaj video pa sam ga na kraju stavio ovdje, jer ipak ima dosta veze s ljubavi, ili nedostatkom iste... Dakle radi se o djelu show-a koji se pokazuje na FOX-u, Moment of Truth, radi se o tome da natjecatelje dan prije prikljuce na detektor lazi i postave im oko 150 pitanja, te zatim ona najgora postavljaju u toj emisiji, pred muzem/zenom, roditeljima i prijateljima... sto dalje idete to su pitanja teza... najbolja do sada mi je bila ova zenska.... Znaci ona je skupila hrabrosti da zbog novaca prizna pred svima bivsem da vjeruje da se trebala sa njime ozeniti, da je prevarila muza dok su bili u vezi, i onda nakon svega toga odbaci sav novac lazuci da misli da je dobra osoba.... Mislim ako je ovo istina, stvarno nemam rijeci ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... Zakon.... ![]() Ljudi su stvarno sve i svašta....ali stvarno, svakim me danom ta ljudska vrsta sve više iznenađuje... ...laži, zloba, prevare, laži, laži, laži.....Ovo je samo jedna slučajnost da je ova osoba dobila što je zaslužila....inače to tako ne ide...većinom im uspije izgurat ovakve pizdarije (bar po onome šta sam ja vidija u životu) A šta se kviza tiče....još jedan tipičan primjer na šta je ljudski rod spao... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... kakvi idioti...nakon svega, muz ju tjesi na kraju...dobila bi čepu među oci, a ne utjehu...ajme debila, zbog love ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.