| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... u Društvo forumu; Ne zelim kvarit zabavu, ali kako meni sve to izgleda namisteno... Bas ono americki namisteno...... |
| | #11 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... Ne zelim kvarit zabavu, ali kako meni sve to izgleda namisteno... Bas ono americki namisteno... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... a joj ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... Prvo, kosa mi se na glavi dize od takvih emisija!!! Drugo, stvarno ne razumem ljude koji ce iznositi svoju intimu na taj nacin radi novca ili neke vrste popularnosti!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 48
![]() | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... nakon ove emisije ... gotovo sa njima 100%.... naci misli da se trebala oženit sa bivšim...hebala se dok je bila u braku... ako je lik pametan odjebat ce je... na kraju jos lagala da je dobra osoba... nie dobila ni pare... a izgubila muza zasigurno glupača |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... A sta su ljudi radili na Jerry Springer-u, na tv pred svima, pa za to nisu dobivali lovu... ali ipak ova zenska mi je legendarna, pa nemos biti tako glup ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moment of Truth... zena na TV unisti svoj brak... A to su ti Ameri, stalno se preseravaju s necim a mi budale svakakva sranja kupimo od njih. Nebi me cudilo da uskoro to dodje i kod nas ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

Bas ono americki namisteno...