| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Muska iskustva u Društvo forumu; Zanima me kakvih ste imali iskustva musko-musko, jeste li ikada zabrijali sa muskim i kako vam je bilo, ja ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Muska iskustva Zanima me kakvih ste imali iskustva musko-musko, jeste li ikada zabrijali sa muskim i kako vam je bilo, ja sam evo nedavno otkrio novo iskustvo kako je to i priznajem da mi se svidjelo iako sam osjecao trnce kroz kozu... znam da je ovo jos tabu tema ali cu ja prvi probiti led..
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva mogu samo reći GAY IS NOT OKEY pedere u žicu
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| |
| | #3 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva Citat:
Mrš pederu... goni odavde sa tim pederlucima... nađi pederski forum
__________________ Nabavio sam majicu!!!! | |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva Citat:
e, to stvarno nisam očekivao od tebe svaka čast, prvi post koji nije napisan stručno i promišljeno ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva Uopće više neću komentirat... ti otkrivaj šta hoćeš s kim hoćeš a nas ostale pusti na miru sa pederisanjem nemoj otvarat ovakve teme... guštaj sa svojim dragim i nas pusti na miru a jebate led tek san mu sad vidija sliju na avataru... MA DAJ MIČI SE ODAVDE!!!! VOZI!! NESTANI!!!! BJEŽI!!! Boli me neka stvar šta si ko si i kakav si... samo nemoj ovakve teme otvarat Odjebi u skokovima!!!
__________________ Nabavio sam majicu!!!! |
| |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva Ima damfisk pravo, sve je ok, samo nađi neki crogayisokey forum asta lam alejkum
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Re: Muska iskustva Ovime ste dokazali balkanski prmitivizam. Nismo mi za europu ovim ponasanjem.. Ocekivao sam toleranciju od vas , a vi samo vrijedjate druge. Sramite se , svog primitivizma ![]()
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| |
![]() |
| Tagovi: iskustva, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:27.

eace