| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Muska iskustva u Društvo forumu; Ma ja iman osjećaj da je ovo zajebancija. Nadan se da san u pravu.... |
| | #13 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva Ma ajde ti lipo u evropu sa tim svojim šemama... a nas primitivne balkance ostavi na miru... probaji normanlno razgovarat o čemu oćeš ali ove šeme nemoj I PROMINI AVATAR!!!!! ovaj je jeziv
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Re: Muska iskustva da slay, sve se pretvara u zezanciju, tko hoce ozbiljno o temi, i mozda upoznati me, pritom da posalje sliku naravno , neka mi se javi na PM, ovako neide ocito
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| |
| | #18 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muska iskustva i ja mislim da se malo zajebajes : : : svaka ti dala, dobro si ih dignuo : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
![]() |
| Tagovi: iskustva, muska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

, neka mi se javi na PM, ovako neide ocito
: