da netko svjetski sere
sve zavisi od covika, radio on kao vrtlar ili kao kirurg, nema to nikakve veze...
Raspravljate o temi Muški oprez - Doktori se bolje seksaju u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Prema jednom istraživanju je dokazano da liječnici imaju kvalitetniji seksualni život nego tzv "obični" muškarci. Po tome šta ne cijene ...
da netko svjetski sere
sve zavisi od covika, radio on kao vrtlar ili kao kirurg, nema to nikakve veze...
Ha, Hernija, pa to si mogla mene pitat, naravno da je to istraživanje potpuno točno, objektivno i reprezentativno! Uopće nema niti jednoga razloga posumnjati u istinitost navedenog istraživanja!
![]()
![]()
![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Mislim da je to jedna velika glupost.
Uostalom gdje ti je link na to istraživanje da sami to pročitamo?
Samo se doktori ponašaju kavalirski? Svašta
I ima još puno zanimanja gdje su muškarci plemeniti i pomažu drugima..npr. meni sad prvo pada na pamet GSS (gorska služba spašavanja) i oni će sad biti razočarani spoznajom da njih žene nevole
Al dobro, znamo koji su tvoji fetiši tako da ova tema nije nimalo neobična![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Ja ću se ograničit na ovaj dio o seksu - Joksu prepuštam kavalirstvo!![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
a inženjeri nisu dobri?
istraživanje ne valja![]()
Samo me zanima na kojim sve strukama (i kolikim uzorkom iz svake struke) je provela istraživanje![]()
![]()
Zadnji Uredio gggiga : 12-03-10 u 10:45
mislim da je naš dr jekyll upravo nekome postao simpatičan. možda i više od toga?proljeće je najbolje doba za ljuuubaaav
btw ima nešto u tim istraživanjima, pa tko bolje poznaje anatomiju od doktora i veterinara? valjda se i to računa.. a vi, tehničari, znate onaj vic o muji i tehničaru? kad je mali, ni tehnika ne pomaže..
KAD POMENU MUJU I TEHNIKU
NAĐU SE MUJA I FATA, KRENE AKCIJA I FATA KAŽE"JOOJ MUJO, KAKO TI JE MALI"
"JESTE FATO MALI, ALI JE TEHNIČAR"
"MORE MUJO, DA TI JE INŽENJER, KAD JE TAKO MALI"
da, to je taj vic
nego, jes' ti kad bila s doktorom, a?