Ja volim muško-ženske odnose. Osobito kad su duboki i ritmični.![]()
Raspravljate o temi Muško-ženski odnosi u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Otvaram ovu temu, (doduše jedna forumašica mi je dala ideju ) u kojoj će se pisati-pričati o muško-ženskim odnosima, o ...
Zadnji Uredio Lulu Bg : 31-08-09 u 21:05
Ja volim muško-ženske odnose. Osobito kad su duboki i ritmični.![]()
Potpisi su za budale.
Scorpy, ajde ajde tvoj post može biti mnogo mnogo bolji![]()
A oprosti. Ali ono, ništa me ne muči, odnosi su idilični pa mi se nekako i ne filozofira.![]()
Potpisi su za budale.
Okej, ne treba da te muči nešto da bi rekao svoje mišljenje![]()
Ajd kad ti se bude filozofiralo ti svrati![]()
ja sam vec neko vrijeme solo cura i sto je taj period duzi to mi se nekako vise svidja i sve mi se teze zamislit u vezi jer to onda donosi i polaganje racuna, dogovaranje, objasnjavanje i ono najteze sto meni pada dogovor oko toga tko je gazda u vezi. nikad nisam mogla podnjet da sam da tako kazem podredjena, a sa druge strane nikad nisam padala na decke koji ce plesat onako kako ja sviram.i kad pogledam svoje veze mislim da ja uopce nerazumijem ni sama sebe i kako da onda razumijem musko zenske odnose.
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
ne znam kak da pocnem
uglavnom, smatram da bi se veza trebala bazirati na medjusobnom povjerenju, ljubavi, razumijevanju..
ne volim lazi, igrice, pretvaranja i slicno...jer veza bi trebala uljepsavati zivot a ne ga komplicirati..
romanticna sam i vjerujem u ljubav, dajem sve od sebe, za osobu koju volim nije mi tesko potruditi se...
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
ms.SOLO , ja nekako mislim da se celi život učimo tim odnosima...a opet za kvalitetan odnos potrebni su kompromisi, tolerancija, razumevanje,a kad-kad ga i nemamo svi uvek i svuda, pa se to i uči kroz razne situacije. Ali to što si rekla da ne možeš razumeti samu sebe, to i jeste kod večine problem, i kod mene zna često da se pojavia to je ono što je i najvažnije , uspostaviti ravnotežu sama sa sobom da bi se drugima oko sebi dali onoliko koliko možemo.
jooj..joj....joooj
ja bi tak pisala a tako mi se neće
i bi..jer je lijepo...
i ne bih jer zna biti ružno
vjerujem u ljubav, ali ne i da postoji ono što ja vjerujem da je ljubav...to mi je sve od ovih sapunica jebo ih ko ih nasnima.![]()
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**